Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno

Vesti 05.11.2022 15:07 0

Svekrvin potez pred svadbu razbesneo mladu, a onda je mladoženja doneo šokantnu odluku.

Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno

Shutterstock

Nakon što je saznala da je verenik vratio njenu venčanicu u radnju, zamenivši je onom koja se sviđa njegovoj majci, 28-godišnja mlada je bila pri kraju sa živcima.

Kako kaže, njena buduća svekrva je nametljiv tip. Nažalost, planiranje venčanja pokazalo se pomalo kao noćna mora jer majka njenog budućeg supruga nije htela da se složi oko većine odluka. Stvari su postale još gore nakon što je insistirala da učestvuje u kupovini haljine, samo da bi odmah odbila da prihvati haljinu koju je mlada odabrala. Naime, 28-godišnja devojka je svoje iskustvo podelila na Reditu.

- Bila sam tako srećna što sam pronašla ono što sam tražila, ali ona je odabrala haljinu koja joj se toliko svidela i rekla je da je u njoj uvek zamišljala nevestu. Ta haljina mi je bila pomalo jeziva i uopšte nije bila moj tip. Izvinila sam se i zahvalila joj, ali sam joj rekla da sam se već odlučila za haljinu koju imam - nastavila je, piše Mirror.

Iste večeri, kaže, njen verenik je došao kući potpuno besan, prebacujući joj što je odbila maminu pomoć u izboru haljine i tako je isključila iz svega. Zamolio ju je da umesto toga razmisli o izboru haljine njegove majke, tvrdeći da te dve haljine i nisu toliko različite.

Da sve bude još komplikovanije, sledeće večeri mlada je došla kući i otkrila da njene haljine nema. A na njenom mestu je stajala haljina koju je izabrala svekrva.

- Nazvala sam ga i odmah je kazao šta je uradio i zašto je to učinio. Ja sam se skroz izgubila i počela da vrištim na njega. Zamolio me je da se smirim i da ovoj haljini dam šansu. Ali ja sam samo vrištala na njega, nisam mu dala priliku da govori. Onda je došao kući i nastavili smo da se svađamo. Zatim sam otišla kod prijateljice, a on je nastavio da zove i zove, da šalje poruke. Govorio je kako sam preterala - dodala je.

- Ponavljao je da ovoj haljini dam šansu. Stalno je pričao kako njegova mama ima „viziju“ i dobre namere i samo želi ono što je najbolje za mene kao svoju buduću snaju - dodala je.

A šta su na sve kazali mladini roditelji? Ispostavilo se da se njena majka takođe jako bunila zbog ponašanja mladoženjine mame, ali mladin tata je smatrao da bi sve trebalo samo da ide svojim tokom kako njegova ćerka ne bi pokvarila svoj odnos sa budućom familijom.

U svemu je mlada zatražila pomoć na Reditu, gde su joj stigli razni odgovori.

- Vrati mu prsten. Reci mu – nadam se da ćeš imati venčanje kakvom ste se ti i tvoja mama uvek nadali. Odšetaj - napisao je jedan od korisnika.

- Za tvoju svekrvu ti nisi osoba. Ti si ukras koji ide uz njenog sina. Ako tvoj verenik nije spreman da se zauzme za tebe i sebe, moraćeš da se navikneš na to da će ona upravljati vašim životima - napisao je drugi.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading