Neplanirano se vratila KUĆI i zatekla MUŽA koji je trebalo DA bude na poslu: Pored njega je stajala DADILJA sa mokrom kosom, a ovo je bilo njeno opravdanje

Vesti 05.11.2022 17:36 0

Kao i mnoge druge žene i ona je unajmila dadilju da čuva njeno dvoje dece od tri i pet godina, a sada deluje da se pokajala

Neplanirano se vratila KUĆI i zatekla MUŽA koji je trebalo DA bude na poslu: Pored njega je stajala DADILJA sa mokrom kosom, a ovo je bilo njeno opravdanje

Shutterstock

Žena na Redditu je ispričala da je dadilja trebalo da čuva decu dok su ona i njen muž na poslu, ali kada je pre nekoliko dana došla kući, otkrila je da je muž javio da je  bolestan i ostao kod kuće, a  24-godišnja dadilja je odjednom bila u drugoj odeći i sa mokrom kosom.

- Suprug mi je rekao da se tuširala nakon što ju je neko od dece polio mlekom. Bila sam zbunjena i vidno uznemirena, ali je on ponovio da se ništa bitno nije dogodilo i da su deca dobro jer ih je čuvao to kratko vreme dok se ona tuširala – ispričala je ona.

I dodao da to „nije tako velika stvar kako je ona predstavila...“ „Rekla sam dadilji da mi se ne sviđa što ignoriše stvari o kojima smo pričale i da nije ni razmišljala o tome kako ću da se osećam kad sam došla kući i videla je mokru, ali ona ne misli da je uradila nešto loše".

Žena kaže da je dadilji rekla da bi mogla da joj smanji platu zbog takvog "incidenta", na šta je ona odgovorila da „to nikako ne bi bilo fer”. „Moj muž stalno ponavlja da preterujem i da "jadna devojka" nije mogla da sotane u prljavoj bluzi... Međutim, nisam mogla da ne pomislim kako je cela situacija neprikladna i kako bi mi bilo prirodnije da se javila pre mene, kao i za sve ostalo“.

I dok se većina korisnika složila da je dadilja trebalo da sačeka da se istušira ​​dok se ne vrati kući, drugi su sumnjali da žena ima veći problem od toga ko joj se tušira. - Um. Unajmili ste dadilju. Vaš muž je bio kod kuće iako je morao da radi. Dadilja je otišla da se istušira. Vidim potencijalno mnogo veći problem u korišćenju tuša... - "suptilno" joj je rekao jedan pratilac i dodao: "Zar ti ne vidiš?!"
 

Komentari (0)
Loading