Majka godinama zlostavljala svoju DECU: Tukla ih, terala da jedu IZMET i piju IZBELJIVAČ, ali to nije NAJGORE!

K.Ć. Vesti 07.11.2022 15:32 0

Horor film u Teksasu

Majka godinama zlostavljala svoju DECU: Tukla ih, terala da jedu IZMET i piju IZBELJIVAČ, ali to nije NAJGORE!

Shutterstock/Twitter

Sadistička majka i njen supružnik brutalno su zlostavljali sedmoro dece. Najveću tragediju doživele su 16-godišnji blizanci, brutalno primoravani da jedu sopstveni izmet i polivaju međicu izbeljivačem. Jednog dana, braća i sestre su iskoristili nepažnju svojih mučitelja...

Počinioci neverovatnog terora bili su 40-godišnja Zaikija Dankan i njen 27-godišnji dečko Jova Terel. Policija ih je uhvatila u Baton Ružu u Luizijani, četiri sata vožnje od kuće.

To što su deca uspela da pobegnu posle višegodišnjeg mučenja, zaslužna je samo njihova pamet i sopstvena odlučnost. Jedan od blizanaca, 16-godišnji dečak, primetio je ključ od lisica kojima je bio okovan u majčinoj torbici. Uspeo je da ga ukrade i držao u ustima satima pre nego što se ujutru otključao i pobegao sa bratom blizancem.

Deca su istrčala iz kuće bez obuće, jedan dečak je imao samo pohabane pantalone, a drugi je bio u iznošenoj dukserici. Tada se za njih zainteresovao komšija koji je pozvao u pomoć.

Dečaci su detaljno opisali kako ih je majka terala da jedu sopstveni izmet, a za kaznu za prečeste razgovore  terala ih je da polivaju međicu izbeljivačem, a ponekad i da ga piju. Na telima dece pronađene su duboke, obimne rane.  

Službe sada sa posebnom okrutnošću istražuju zlostavljanje. Prema pisanju lokalnih medija, pre 10 godina žena je već bila odgovorna za zlostavljanje maloletnika.

 

Komentari (0)
Loading