Videla je svoj odraz u ogledalu i podvukla crtu: SAMOHRANA majka ČETVORO dece skinula je 30 kilograma, čim je izbacila ovo iz ISHRANE

Vesti 23.10.2021 16:11 1

Kada je stala na vagu i shvatila da ima 100 kilograma, znala je da nešto mora pod hitno da menja

Videla je svoj odraz u ogledalu i podvukla crtu: SAMOHRANA majka ČETVORO dece skinula je 30 kilograma, čim je izbacila ovo iz ISHRANE

Printscreen/Instagram

Bivši dečko, Miriam Blanco (33) iz Salvadora, stalno joj je govorio da je debela i da će ona na kraju i njega da ugoji. Zbog njegovih komentara, priznala je da je iz dana u dan gubila sve više samopouzdanja, a kada joj je "dao korpu", to je bio šlag na torti.

Iako je Miriam majka četvoro dece, kaže da je imala oko 100 kilograma kada je njen bivši partner odlučio da je ostavi.

- Plašila sam se da izađem sa njim u javnost, jer sam znala da će pred svima da kaže da sam debela - rekla je i prisetila se koliko je u tom periodu jela.

Unosila je duplo više kalorija nego što je preporučeno, a s obzirom da se uopšte nije kretala njeno zdravlje je iz dana u dan postajalo sve kritičnije.

- Svi su me pitali šta je to obično jedem, a ja sam uvek odgovarala isto: "Jedem norlanu hranu picu, pomfrit, hamburgere" - ispričala je za "Daily Mail".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_fit_blanco

 

Međutim, kada je stala ispred ogledala 2015 godine, i videla koliko se ugojila, rešila je da promeni sve i stavi sebe na prvo mesto!

Posvetila se vežbanju i zdravijoj ishrani, i za nekoliko meseci uspela je da smrša više od 30 kilograma, a novi izgled doneo joj je svojevrsnu slavu na internetu.

Danas ova samohrana majka ima preko 30.000 fanova na Instagramu na kojoj redovno kači fotke iz teretane i priča o svom procesu mršavljenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_fit_blanco

 

Kako i sama kaže, njeni obroci su danas jednostavni i manje kalorični.

- Za doručak popijem šejk, za ručak jedem piletinu ili ribu sa povrćem, a za večeru neko meso sa pirinčem - ispričala je i dodala da nije toliko "jaka" pa često tokom dana pojede i po neki slatkiš.

Iako izbegava da o tome priča javno, neki veruju da je već uveliko u vezi sa divnim momkom koji je ne ponižava.

Komentari (1)
Loading
Dušan
04.11.2021 18:55

Bez uvrede ali ako vam neko kaže istinu to nije ponižavajuće.A gospođi svaka čast što je uradila da se sebi dopadne, a ne drugima.