Bivša učesnica Top modela bila je žrtva "pilule za silovanje": Pokušala sam da izađem iz taksija, ali nisam mogla

K.Ć. Vesti 10.11.2022 08:00 0

Takozvana Pilula za silovanje je tema o kojoj se sve više priča

Bivša učesnica Top modela bila je žrtva "pilule za silovanje": Pokušala sam da izađem iz taksija, ali nisam mogla

Shutterstock

Žene sve više pričaju o svojim iskustvima po klubovima i dele savete kako da reagujete u tim situacijama.

 Jedna od njih je poljska influenserka i model Agnješka Skržečkovska. 

Agnješka Skrzečkovska je bila bivša učesnica "Top modela". Manekenka je poznata ne samo po tome što je bila deo takmičenja, već i po svojim onlajn aktivnostima. Zajedno sa svojom devojkom Karolinom Brzuščinjskom , vodi Jutjub kanal, a obe žene su poznate na TikToku. Često pričaju o svojim strastima, ljubavi i svakodnevnom životu.

Nedavno se na profilu Agnješke pojavio izuzetan video na kome devojka upozorava devojke. Manekenka je ispričala kako je postala žrtva tzv tablete za silovanje. "Želim to da kažem kao upozorenje, jer znam da su mnoge žene imale sličnu situaciju" – kaže Agnješka.

"Bili su veoma nasilni, naterali su nas da igramo"

Otišla je sa nekoliko prijateljica i partnerkom na žurku  u jedan od klubova u Varšavi. Svako od njih je popio "možda jedno piće", u diskoteci su bili samo pola sata.

@maschines_official

Pamiętajcie ☝🏻 pilnujcie i sprawdzajcie 3 razy od kogo bierzecie drinka. 💕 Taka sytuacja może spotkać każdego… ♬ dźwięk oryginalny - Maschines

Odjednom mi je jedan od prijatelja predložio jednu rundu u baru. "Bio mi je super predlog, pa su svi pili osim jednog druga. Oko šest momaka je počelo da se mota oko nas. Počeli su da se navaljuju, terali su nas da igramo sa njima", kaže ona.

Onda je nastao haos. Jedna drugarica je lagala ostale devojke, rekavši da je naručila piće. "Ubrzo smo svi počeli da se osećamo čudno.

Kako manekenka kaže, devojke su se u tom trenutku razišle, a „jedna priča postaje četiri”. Karolini Brzuščinskoj je pomogla prijateljica koja ju je odnela do stana. "Telo joj se potpuno oduzelo. Znala je šta se dešava, ali nije bila u stanju da reaguje."

Bivša takmičarka Top modela kaže da je i sama pobegla iz kluba čim je osetila da nešto nije u redu. "Otišla sam bez novčanika, bez ključeva, bez jakne. Znala sam da ako nešto nije u redu sa mojim telom, prva misao koja mi pada na pamet je: beži."

Plašila da uđe u taksi. "Znala sam da ne mogu da reagujem."

"Pokušala sam odmah da izađem ih taksija, ali nisam mogla. Taksista kada je video u kakvom sam stanju, pomogao mi je. Dovezao me je do stana, ali ja nisam imala ključeva. Te večeri mu je pomogla komšinisa tako što sam prespavala kod nje u stanu."

Morate da pazite šta pijete

"Imale smo mnogo sreće", kaže Agnješka. "Ali prijateljica koja nam je kupila piće, a nije ga kupila, završila je mnogo gore. U stanu jednog dečka."

"Nadam se da je sve bilo u redu, da se te noći ništa nije dogodilo. Nažalost, nemam takve informacije."

"Kažem vam devojke da se čuvate" – dodaje i ističe da je tzv pilula za silovanje je uobičajena pojava, a takođe je lako dostupna.

 

 

Komentari (0)
Loading