Nagovorio DEVOJKU da se poljubi sa drugim za 250 evra: Ubrzo se POKAJAO pa napravio neviđenu DRAMU koju nije očekivala!

Vesti 16.03.2023 10:27 0

Čist dokaz da neke stvari nisu za igranje

Nagovorio DEVOJKU da se poljubi sa drugim za 250 evra: Ubrzo se POKAJAO pa napravio neviđenu DRAMU koju nije očekivala!

Printscreen/TikTok

Danas su popularni takozvani "čelendži" na internetu, a u jednom od njih učestovao je ljubavni par. Jedan mladić odličio je da pristane na to da se njegova devojka poljubi sa drugim pred kamerama i to za 250 evra!

Snimak obišao je svet. Postao je viralan, pregledalo ga je više od 70 miliona ljudi, a sve zbog ishoda koji je usledio. Iako je pristao na ovo, mladiću se nimalo nije dopao trenutak u kom je shvatio da gleda kako usne njegove devojke dodiruju tuđe.

On nije samo pristao na izazov, već je i svoju devojku nagovarao da urade to. A kada se pokajao, usledio je raskid. 

 

@hotspanishmx Tu dejarias a tu novia hacer este reto? #fyp #parati #reto ♬ original sound - HotSpanish

 

- Iznenadila sam se kada je prihvatio novac. Uostalom, videli ste izraz mog lica na početku. On je tu imao poslednju reč - rekla je Alehandra i otkrila da nije ostala samo bez dečka kojeg je u sekundi obuzela ljubomora. Zbog ovog snimka je, kako kaže, ostala bez posla.

Radila je kao sekretarica u jednoj kompaniji, a ovaj izazov stigao je i od njenog nadređenog. Mediji su preneli da je njen šef rekao da je ovim snimkom ugrozila imidž kompanije, ali brojni korisnici istakli su da ne brinu za nju i da se nadaju da će što pre naći novi posao.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading