Konačno su se žene SLOŽILE šta ih NAJVIŠE "radi" u krevetu: Pitanje usijalo internet, a onda se jedna dama POŽALILA da svaki muškarac pravi istu GREŠKU

Vesti 13.03.2023 22:00 0

Na Reditu je postavljeno pitanje: "Šta žene najviše vole da rade u seksualnom odnosu" koje je pokrenulo brojne odgovore, među kojima se jedno mišljenje naročito izdvojilo

Konačno su se žene SLOŽILE šta ih NAJVIŠE "radi" u krevetu: Pitanje usijalo internet, a onda se jedna dama POŽALILA da svaki muškarac pravi istu GREŠKU

redit

 

Kažu da je ženama mnogo teško da muškarcima saopšte šta stvarno žele kada su aktivnosti ispod čaršava u pitanju, jer je vrlo tanka granica između njihovog shvatanja na pravi način i toga da se ego jačeg pola povredi.

Stručnjaci ističu da je ključ dobra i iskrena komunikacija, ali činjenica je da ona ne uspeva uvek. Žene su na Reditu povele raspravu o tome šta im najviše fali tokom intimnog odnosa, a odgovori su iznenadili i muškarce. Dok mnogi misle da žele veći "performans", većina njih žudi za razgovorom u toku se*sa.

Evo šta su one pisale na ovu temu:

- Meni fali ljubljenje po vratu, ali, bez ostavljanja modrica! Nemamo 16 godina - glasio je jedan od komentara.

Skretanje pažnje na vrat je samo početak. Ovo zapravo govori o tome da žene žele više predigre, odnosno nežnosti pre samog se*sa.

- Volim da čujem svog muškarca. Volim da znam da uživa i da radim ono što mu odgovara - napisala je jedna od žena.

Muškarci zapostavljaju komunikaciju tokom intimnog odnosa, a ženama je to zaista bitno zbog samopouzdanja, ali i zbog bolje atmosfere.

- Kada ćutimo, veoma je neprijatno. Ne znam o čemu razmišlja, da li mu se sviđa ovo ili zamišlja nekog drugog", prokomentarisala je jedna žena.

- Volela bih da moj partner ima otvoreniji stav prema novim stvarima i da više istražuje. Iste stvari će nam brzo dosaditi.

- Meni takođe fali poneka reč, to mi je potvrda da zaista uživa-

 - Meni je sve odlično, samo bi mi bilo neuporedivo bolje da možemo i da pričamo - pisale su...

- Nedostaje mi nežnosti nakon odnosa. Čim smo gotovi, on se okrene ili počne da radi nešto skroz nepovezano i zaboravi na mene. I bukvalno svaki muškarac pravi istu grešku - požalila se jedna žena.

Šta vas najviše "radi" u krevetu.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading