Vlasnica PSA porukama RAZBESNELA sve RODITELJE: "I moj SIN ide u vrtić, a ja nemam pravo na SLOBODNE DANE"

Vesti 11.11.2022 15:19 0

Istakla je da joj se javio majčinski osećaj istog trenutka kada je čivava po imenu Franko ušla u njen život

Vlasnica PSA porukama RAZBESNELA sve RODITELJE: "I moj SIN ide u vrtić, a ja nemam pravo na SLOBODNE DANE"

Printscreen/Instagram

Mnogi roditelji tvrde da je briga o deci najteži i najodgovorniji posao na svetu. Međutim ima i onih koji izgleda misle da je roditeljstvo jednako lako ili teško kao i posedovanje psa. Tako se Australijanka Meri Rouz Medigan (28) iz Sidneja, inače kolumnista News.com.au, nedavno na tom portalu požalila da poslodavci ne brinu dovoljno o ​​vlasnicima krznenih beba i koji za razliku od onih koji su postali rodelji ne mogu da rade fleksibilno i dobijaju slobodne dane.

"Morate da pokupite decu iz vrtića? Pa i moj sin ide u vrtić za pse... - piše Madigan. „Kao i privatni vrtići, i vrtići za pse su skupi, a ako kasnim moram da doplatim...“ Zato bi, smatra, trebalo uvesti i mogućnost fleksibilnog radnog vremena za vlasnike kućnih ljubimaca, a poslodavce bi trebalo da imaju podjednako razumevanje za njih, koliko i za majke...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maryrosem

"Vidim kako zaposlene mame ranije odlaze sa posla ili češće rade od kuće i ljubomorna sam!“, rekla je ona.

Usvajanje čivave po imenu Franko, prošle godine, kako je objasnila, potpuno joj je promenilo život i, kaže, nije ni slutila koliko će biti zahtevno imati štene...


"Frank je definitivno doneo veliki teret u moj život", kaže kolumnistkinja. Dakle, od kada ga ima, kako tvrdi, primetila je brojne promene u svakodnevnom životu, kao što je nedolazak na društvene događaje na koje je dolazila redovno, a sa malim Frenkom promenili su se i njeni prioriteti; pa se njen rad, dodaje, više ne čini toliko važnim... - Zaista nisam bila spremna na majčinska osećanja koja sam stekla od kada sam dobila malog Frenka... - napisala je. I iako, tvrdi, razume da imati kućnog ljubimca nije isto što i imati dete, ona zaista veruje da bi društvo „vlasnika pasa“ trebalo da dobije veću podršku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maryrosem

„Znam da psi nisu deca; Znam da nisam mama i ne mogu u potpunosti da razumem teret roditeljstva, ali volim svog psa više nego što sam ikada mislio da je moguće!"
 
Komentari (0)
Loading