Muškarci, BRIJTE se ispod PAZUHA: Zamolila ih da BRIJAČ ne koriste samo za bradu i podigla "DLAKAVCE" iz Srbije na noge

Ž. T. Vesti 12.11.2022 16:05 1

Korisnica društvene mreže Tviter podelila je molbu, koja je neke pratioce prilično zbunila, dok su je drugi potpuno podržali

Muškarci, BRIJTE se ispod PAZUHA: Zamolila ih da BRIJAČ ne koriste samo za bradu i podigla "DLAKAVCE" iz Srbije na noge

printscreen/Tviter/shutterstock

"Muškarci, molim vas, brijte se ispod pazuha", bio je komentar koji brzinom svetlosti izazvao različite reakcije.

Neki su se našli uvređeni, neki su razumeli njenu objavu, a bilo je i onih koji su samo pitali šta će se epohalno u tom slučaju desiti i onih koji su ostavili prosto pitanje "zašto"?

 

printscreen/Tviter

 

"Smrdi ako se ne kupaš i ne stavljaš dezodorans", napisao je korisnik koji je pretpostavio da je ovo najviše pitanje higijene, a ne estetike.

printscreen/Tviter

 

"To više ni žene ne praktikuju", prokomentarisao je drugi, nakon čega je jedna ženska osoba ovo i potvrdila.

printscreen/Tviter

 

"Ja sam navikla da budem sa urednim muškarcima, a letos na Kipru sam viđala žene sa dlakama ispod pazuha, kad se nisam srušila" nadovezala se ona.

printscreen/Tviter

 

"Ko će vas razumeti, ne smeta vam brada do pupka, a smeta 0,5 cm dlaka pod pazuhom", napisao je još jedan muškarac, koji je očigledno ostao zbunjen pred ovim, ali verovatno i drugim tipično ženskim zahtevima.

printscreen/Tviter

 

"Skratiti da, obrijati nikada. lava od lavice razlikuje griva", nadovezao se, ali i našalio još jedan pripadnik jačeg pola.

Primetno jei da su objavu prevashodno komentarisali muškarci, dok su žene ostale prilično suzdražene.

Zato mi sad pitamo vas- Da li vam je važno da muškarac bude obrijan ispod pazuha ili tome uopšte ne pridajete značaj?

 

Komentari (1)
Loading
Vilimprirodno
13.11.2022 00:02

Iskreno, meni je mnogo leose kad je muskarac cist a ne kad se izdepilira pa lici na vostanu lutku. Ni ja ne depiliram svoje delove tela, nemam potrebe posto nisam bas nesto ni maljava. Postoje razlozi zasto nam na odedjenim delovima tela rastu dlake, nije to slucajno. Dlake u nosu nas stite od alergina, bakterija i virusa, samo ih moramo drzati uredno podsisane, obrve cuvaju oci od znoja a trepavice od prasine, polni orgnan je zasticen od mnogo cega ako nije depiliran, izdepiliran moze stvoriti mnogo vece probleme. Ispod pazduha nas dlake takodje stite od previse znojenja ali, ko bi ljudima ugodio. Nije poanta u depilaciji vec u higijeni.