Sijamske BLIZNAKINJE progovorile o ljubavnom životu: Žive u JEDNOM telu, a evo kako funkcionišu zajedno

K.Ć. Vesti 13.11.2022 15:50 0

Sestre za koje su lekari mislili da će živeti samo tri dana nakon rođenja, žive su i dan danas. Njihovo razdvajanje moglo bi značiti smrt za njih ili godine intenzivne nege.

Sijamske BLIZNAKINJE progovorile o ljubavnom životu: Žive u JEDNOM telu, a evo kako funkcionišu zajedno

Printscreen/Instagram

Danas funkcionišu kao njihovi vršnjaci, a jedna se čak i zaljubila.

Mlade Meksikanke su brojnim fanovima ispričale da je Karmen sa svojim dečkom izlazila godinu i po dana. Međutim, kako je naglasila, između njih se ništa nije dogodilo. Par se upoznao zahvaljujući aplikaciji za upoznavanje Hinge i od početka se znalo da devojka ima sestru - sijamsku bliznakinju. Važno je da Lupita, za razliku od nje, nije zainteresovana za muško-ženske odnose i aseksualna je.

Sijamske blizanke - Karmen i Lupita Andrade

- Naravno da sam htela da budem transparentna u svemu... - uveravala je Karmen na Jutjub kanalu. – (...) Naravno, morali smo da razgovaramo o tome koje su granice u redu, a koje nisu – dodala je ona, napominjući i da ne razmišlja o udaji. U budućnosti bi, međutim, više volela partnerstvo nego brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

Sestre su takođe istakle da sebe ne vide kao invalide. Njihova adolescencija je bila vreme učenja osnovnih stvari kao što su sedenje i motorička koordinacija. Kada su imale četiri godina, napravile su prve zajedničke korake. Lekari su razmišljali da razdvoje devojčice, ali su zaključili da dele previše vitalnih organa da bi svaka živela u svom telu.

Jednom su obe rekle da ne žele operaciju, jer i da uspe, čekale bi ih godine rehabilitacije. "A i psihoterapija, jer smo navikle da budemo zajedno. Ne bi ništa imalo smisla", objasnila je Karmen. Nažalost, njena sestra pati od skolioze (zakrivljenosti kičme) zbog čega joj se pluća skupljaju. Moguća operacija nosi visok rizik od smrti ili oštećenja mozga za Lupitu.

 

Komentari (0)
Loading