Istetovirana BAKA i iz PAKLA snaja: Evo kako je žena "NAPAKOSTILA" svojoj svekrvi, nastao je HAOS u kući

K.Ć. Vesti 14.11.2022 14:29 0

Ovaj događaj je kao iz neke holivudske komedije

Istetovirana BAKA i iz PAKLA snaja: Evo kako je žena "NAPAKOSTILA" svojoj svekrvi, nastao je HAOS u kući

Shutterstock

Jedna snaja je je nenamerno "smestila" svojoj svekrvi. Naime, pre porođaja su se dogovorili kako će se dete zvati, ali kada se žena porodila, odlučila je da promeni plan i dala detetu drugo ime. U međuvremenu, svekrva je već istetovirala detetovo "pogrešno" ime.

Planirano ime

Čim žena zatrudni kreću dogovori oko imena za bebu. Ponekad se na to sačeka sve do porođaja, a nekada roditelji i pre trudnoće znaju kako će se buduće dete zvati.

Ovi roditelji su dugo raspravljali o tome kako da nazovu njihovog prvorođenog sina. Izabrali su lepo ime, ali su se pred porođaj predomislili . Međutim, zaboravili su da to napomenu svojim najmilijima jer su rekli da će im reći kada se beba rodi. Onda je nastao pravi haos.

Mlada majka opisala je svoju priču na forumu mumsnet.com.

"Rodila sam dečaka, bila sam srećna. Tokom trudnoće suprug i ja smo razgovarali o potencijalnim imenima. Skoro smo bili odlučeni, ali nismo 100% sigurni", čitamo u postu. Žena nije očekivala šta će njena svekrva da uradi.

"Zamislite moje iznenađenje kada nas je jednog dana posetila svekrva i rekla da je istetovirala ime našeg sina na ruci."

Šta treba da uradi mlada majka?

Nova mama je bila jako pod stresom. Odlučila se za potpuno drugačije ime od onog koje je izabrala njena svekrva.

"Kakva noćna mora! Nismo je pitali niti smo znali da će to učiniti. To je veoma lepo od nje, ali šta da radim sada? Ostavim svoje staro ime? Ne sviđa mi se više. Osećam se užasno !" – objašnjava žena.

Korisnici interneta su reagovali uglavnom smehom.

„Sad ćeš biti snaha iz pakla“, „Pomisliće svekrva da si namerno promenila ime“ – pišu zabavljeni ispod objave.

Da li žena treba da promeni ime? Mišljenja su podeljena. "Mogla je da sačeka. On je tvoj sin, tako da ako više voliš drugo ime, ne bi trebalo da se vraćaš na ono."

Postoji i drugo rešenje - kompromis, odnosno srednje ime. Mnogi ljudi kažu da se imena mogu koristiti naizmenično.

Komentari (0)
Loading