Zašto bi neko radio GLUPE poslove i GRCAO u dugovima? Počela sam da ispunjavam fantazije MUŠKARCIMA i kupila KUĆU preko NOĆI

Vesti 18.11.2022 09:46 0

Mlada žena koja je radila dva posla u kol centru i u baru kaže da je tek sad uspela da otplati hipoteku na svoj prvi dom nakon što je umesto toga počela da prodaje svoje fotografije na internetu.

Zašto bi neko radio GLUPE poslove i GRCAO u dugovima? Počela sam da ispunjavam fantazije MUŠKARCIMA i kupila KUĆU preko  NOĆI

Printscreen/Instagram

Kloi iz Glazgova ne želi da otkrije svoje pravo prezime, ali tvrdi da sada zarađuje više od 500.000 funti mesečno objavljujući svoje fotografije na sajt za odrasle, gde takođe ispunjava „čudne“ lične zahteve muškaraca. Ova 25-godišnjakinja oduvek je sanjala o posedovanju vlastite kuće i kaže da je štedela još od svoje 16 godine.. Samo 12 meseci nakon što se pridružila Fanvue, platformi za pretplatu za kreatore sadržaja za odrasle, tvrdi da je bez hipoteke i da je na putu da kupi i drugu kuću u naredne dve godine.

Kloi je prošle godine rešila da da otkaz i posvetila se poslu na internetu, a uspela je jako brzo da izgradi bazu lojalnih fanova otkako se pridružila platformi, sa stotinama pretplatnika spremnih da plate ogromne sume novca za njen sadržaj. Ali najviše novca zarađuje od privatnih zahteva muškaraca, što može da uključi i zahteve poput onih  da napiše njihovo ime na svom telu. „Posedovati kuću za mene je uvek bio veliki san i fokusirala sam se na to“, rekla je Kloi za Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@tamichlo)

„Počela sam da radim normalno čim sam mogla, sa 16 godina, i štedela koliko sam mogla. Uvek sam bila dobra sa novcem kada mi je bio potreban, tako da sam uspela da prikupim dovoljno za depozit“.

 

Nakon što je prikupila veliki broj pratilaca na svom Instagram profilu @tamichlo, Kloi se okrenula platformi za odrasle nakon što je čula za istu od prijatelja, a tvrdi da je sigurnija opcija od drugih sajtova. Kaže da joj nije trebalo mnogo da počne da zarađuje hiljade mesečno.
Na pitanje kakvi su zahtevi njenih klijenata, Kloi je odgovorila da su često čudni, ali i bezazleni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@tamichlo)

„Ponekad su to jednostavne stvari kao što je da napišem svoje ime negde na svom telu – oni to vole jer im je potpuno lično“, objašnjava ona. „Čudno, poslali su mi neke veoma zanimljive lične stvari za igru. Kloi kaže da njen posao ne menja njene lične odnose i da je zahvalna na raskošnom načinu života koji može da vodi zbog toga. „Volim lepe stvari, ja ću biti prva osoba koja to priznaje“, kaže ona. Dugoročno, želim da budem u stanju da kupim još jednu kuću. Ako stvari budu išle kako stoje sa mojim sadržajem, nadam se da ću to postići u naredne dve godine“.
 

 

Komentari (0)
Loading