Neverovatna LJUBAVNA priča: "Dečko je lagao koliko mu je godina, sve dok nisam pristala da se UDAM za njega"

Vesti 18.11.2022 13:40 0

„Upoznavao me sa svojom porodicom i stalno je insistirao da po\urimo sa osnivanjem porodice, a pritisak je rastao sve dok ove godine nisam konačno rekla da“.

Neverovatna LJUBAVNA priča: "Dečko je lagao koliko mu je godina, sve dok nisam pristala da se UDAM za njega"

Shutterstock

Neznajući koliko ima godina, 29-godišnjakinja je, kaže, pristala da se uda za 17 godina starijeg muškarca.Iako je verenika upoznala još 2020. godine – tek je sada saznala istinu. Naime, kada su se prvi put sreli, on je tvrdio da ima 35 godina, iako je izgledao mnogo starije, a ona je odlučila da mu veruje.

„Uvek sam mislila da izgleda starije, ali nisam imala dokaze. Bila sam skeptična u pogledu njegovih godina jer mi nikada nije dao da vidim njegova dokumenta“, rekla je za Reddit.

Nedugo nakon što je veza počela, počeo je da vrši "pritisak" na nju da "stvari podigne na ozbiljniji nivo". - Bilo mu je veoma važno da se brzo skrasi sa mnom, ali sam odbila njegove ponude jer još nisam bila sigurna da li želim da se udam za njega - dodala je ona. „Upoznao me je sa svojom porodicom i stalno me pritiskao da prihvatim njegov predlog kako bismo što pre osnovali porodicu, a pritisak je rastao sve dok nisam ove godine konačno rekla da.“ Nakon toga sam saznala istinu o njegovim godinama.

„Sedela sam pored njega kada je čoveku koji mu je dao formular rekao da ne vidi dobro i da su mu potrebne naočare za čitanje. Iznenadila sam se jer to nisam znala.Čovek ga je pitao za godinu rođenja i slučajno sam čula recimo 1976, što znači da ima 46 godina, a ne 35 kako mi je govorio“, objasnila je ona. Sada je, kaže, veoma povređena i želi da raskine sa njim.

- Nikada nije trebalo da pristaneš da se udaš za čoveka koji ti je od početka bio sumnjiv - složili su se pratioci.
 

Komentari (0)
Loading