"Svake NEDELJE imam novog FRAJERA": Upoznajte devojku koja je zavisna od AFERA i kaže da nikada nikome neće biti VERNA

Vesti 19.11.2022 23:00 1

Rejčel (34) iz Londona radi kao lični trener, a iako ima stabilnu vezu koja traje duže od tri godine, tvrdi da ima bar jednu aferu svake nedelje

"Svake NEDELJE imam novog FRAJERA": Upoznajte devojku koja je zavisna od AFERA i kaže da nikada nikome neće biti VERNA

Shutterstock

Ona kaže da je zavisna od toga da menja partnere, a sve se svodi isključivo na fizički kontakt i odmah završi sa novim tipom u krevetu.

U svojoj ispovesti za Dejli star je istakla da se posebno raduje praznicima jer su ljudi daleko opušteniji i lakše pristaju na ove varijante.Osim toga, ona dodaje i da je redovni seksualni odnosi čine izuzetno srećnom.


- To je ključno za moje emotivno blagostanje. Čak i kada je akcija u krevetu loša, dobro je za mene jer to izuzetno volim - kaže ona. Inače, sa stalnim partnerom je u vezi tri godine, ali kaže da nikada nikome nije bila verna, iako je imala nekoliko dugogodišnjih veza. Tako je i ovaj put.

Kada ste lični trener, muškarci su stalno oko vas. Okružena sam muškarcima na poslu, u teretani i jako mi se sviđa pažnja koju mi poklanjaju – kaže Rejčel. Kaže da je ranije spavala sa nekoliko klijenata, ali sada pokušava da razdvoji posao i zadovoljstvo jer se ispostavilo da mešanje uloga nije dobro za posao. - Ako spavate sa klijentom, brzo ga gubite kao klijenta ako veza krene naopako - objašnjava ona.

Rejčel je otvorila nalog na vodećem sajtu za afere u Velikoj Britaniji, a pre dve godine je to bio najbolji način da pronađe bezuslovne veze sa muškarcima koji žele isto što i ona.

- Tražila sam bogataše koji vole ovu vrstu zabave koliko i ja, ali ne žele nikakav emotivni prtljag kada upoznaju nekog novog - objašnjava ona. Potom je započela aferu sa gradskim finansijerom, ali joj je ubrzo dosadilo i u isto vreme počela da se viđa sa jednim biznismenom. - Volela sam da žongliram sa dvojicom u isto vreme, tako da je svaki izlazak bio drugačiji - objasnila je Rejčel.
 
Komentari (1)
Loading
Tri Tacke
20.11.2022 11:53

Da li se ovakve stvari fabrikuju da bi se urušavao Hrišćanski moral? Žena sa slike je glumica, ne personalni trener.