Verenik me je varao sa prvom KOMŠINICOM: Da nevolja bude GORA, saznala sam za PRELJUBU dan nakon što sam mu rodila DETE

Vesti 22.11.2022 13:32 0

Mislila je da je njen život savršen, a onda joj se sve srušilo u trenu

Verenik me je varao sa prvom KOMŠINICOM: Da nevolja bude GORA, saznala sam za PRELJUBU dan nakon što sam mu rodila DETE

Printscreen/Instagram

Moj bivši verenik Leuri (37) bio je toliko romantičan da nisam imala pojma kako je radio nešto drugo. Mislila sam da me obožava, da imamo vezu iz bajke, a on je bio u vezi sa komšinicom, rekla je Kler Barns Norkot (35), menadžerka društvenih mreža iz Velike Britanije.

- Dan pošto sam rodila naše prvo dete, saznala sam da je imao aferu koja traje više od dve godine. Bila sam šokirana, mislila sam da je naš odnos divan. Bili smo vereni, do venčanja je ostalo samo nekoliko meseci. Planirali smo zajednički život - dodala je ona.


- Upoznala sam ga u martu 2017. kada sam otišla na odmor u Dominikansku Republiku na venčanje prijatelja. Tamo živi i radi kao instruktor ronjenja. Počeli smo da izlazimo i ostali u kontaktu nakon što sam se vratila kući. Zaljubili smo se. Ubrzo sam često putovala na to karipsko ostrvo – prisećala se ona.

- Godinu dana nakon što smo se upoznali, planirao je iznenađujuću romantičnu prosidbu, uz pomoć dvoje mojih najboljih prijatelja. Rekla sam "Da" i rezervisali smo datum za venčanje koji je trebalo da se održi godinu dana kasnije na ostrvu. Odlučili smo da se tamo preselimo – nastavila je ona.


- Samo nekoliko nedelja nakon što mi je stavio prsten, saznala sam da sam trudna. Dogovorili smo se da ću i dalje ostati u Vekoj Britaniji dok se beba ne rodi, kako bih mogla da budem blizu svoje porodice, a zatim da se preselim na Karibe, baš na vreme za naše venčanje iz snova i novi zajednički život. Bilo je tako uzbudljivo. Svaki dan smo se dopisivali i ćaskali. Delovao je lojalno - rekla je ona.

Ali sledećeg dana je usledio šok.

 

- Moj savršeni život se srušio, jer mi je jedna od Leurijevih komšinica u Dominikanskoj Republici poslala poruku na Fejsbuku. Poslala mi je fotografije na kojima je polugola sa njim. Rekla je da je spavala sa njim sve vreme dok smo bili zajedno, ali mi nije htela ništa reći dok se ne porodim. Pitala sam Leurija, očekujući da će biti šokiran njenim lažima, ali on je priznao da je varao, rekla je Kler.


- Ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim da bi to mogao da mi uradi. U potpunosti sam mu verovala. Čuli smo se preko video poziva i poruka nekoliko puta dnevno. Uvek mi je govorio da nema šta da krije. Čak mi je rekao da proveravam njegove poruke i društvene mreže kad god poželim, ali on zapravo nije morao da koristi mobilni jer je ta žena živela tik do njega – dodala je ona.

 


- Otkazala sam venčanje i fokusirala se na obnovu života, uz podršku prijatelja i porodice. Varao je mene, moju porodicu i prijatelje - zaključila je ona i dodala da je upoznala još jednog muškarca sa kojim je danas veoma srećna, a prenosi The Sun.
 

Komentari (0)
Loading