Zamislio je romantičnu VERIDBU a onda je usledio ŠOK: Uspaničio se i uskočio u OKEAN a tek da vidite reakciju od DEVOJKE!

Vesti 22.11.2022 21:00 0

Neke stvari i situacije ne mogu da se isplaniraju

Zamislio je romantičnu VERIDBU a onda je usledio ŠOK: Uspaničio se i uskočio u OKEAN a tek da vidite reakciju od DEVOJKE!

Printscreen/TikTok

Kako je čovek želeo da se prosidba snimi, snimatelj kojeg je angažovao je snimio svaki detalj. Prosidba je zaista trenutak za pamćenje i često je ispunjen emocijama, ali romantični trenutak jednog para je gotovo potpuno uništen.

Kada im se dogodi neočekivana situacija. Naime, par je bio na čamcu i u trenutku kada je muškarac kleknuo na jedno koleno i postavio pitanje, kutija sa prstenom je pala pravo u okean. Ali nije mogao da dopusti da njegov trenutak propadne, pa je odmah skočio da spasi prsten.

 


Njegova partnerka je počela da se smeje kada je shvatila šta se dešava, a cela situacija se još više razvedrila kada je izronio sa kutijom u ruci.

 

- Ispustio sam prsten direktno u okean usred prosidbe - napisao je čovek u opisu videa koji je podelio na Tik Toku.

Jedno je sigurno a to je da je ova prosidba ipak imala srećan kraj.

Priznao je i da se zaista uspaničio kada mu je ispao prsten i da uopšte nije razmišljao kada je otišao da ga spase. Snimak je prikupio više od šest miliona pregleda, a korisnici koji su ga pogledali oduševljeni su postupkom čoveka.


- Super je što se ona toliko smeje, odlično je ispalo - napisao je jedan korisnik.

 

Komentari (0)
Loading