"On mora da mi kuva, čisti, plaća NOKTE i pedikir": Zbog visokih standarda i dalje je SAMA, a mnoge zanima odgovor na JEDNO pitanje

Vesti 26.10.2021 20:42 0

Morija Mils (28) iz Njujorka, ima visoke standarde kada su u pitanju muškarci sa kojima izlazi i ako joj ne ispune svaku želju i zahtev, brzo dobijaju korpu

"On mora da mi kuva, čisti, plaća NOKTE i pedikir": Zbog visokih standarda i dalje je SAMA, a mnoge zanima odgovor na JEDNO pitanje

Printscreen/Instagram/thisismoriahmills

Naime, Morija ima listu zadataka koje njen dečko treba da uradi na dnevnoj ili nedeljnoj bazi, uključujući slanje po desetak ruža svake nedelje i davanje džeparca.

- Ne borim se za izlaske, čista sam desetka i ne treba da gubim vreme na nekoga ko nije voljan da uloži trud u našu vezu. Želim da budem mažena i zbrinuta i on ima da poštuje to što sam devojka koja sama zarađuje i ne mogu da podnesem da me neko kontroliše i da se žali na to koliko trošim na sebe - objasnio je Morija.

Iako neki njeni zahtevi deluju ekstremno, neki su sasvim uobičajeni, kao da njen dečko mora da zna da kuva i čisti i da mora da održava ličnu higijenu i da dobro miriše.

Međutim, uprkos tome što je ona solidno zarađuje od svoje muzičke, manekenske i modeling karijere, Morija očekuje da će njen dečko ipak trošiti novac na nju.

- Želim da mi pošalje desetak ruža bar jednom nedeljno i iako obično sama plaćam nokte i pedikir, očekujem da ih plaća bar jednom mesečno. Takođe želim da kroz džeparac pokaže koliko me ceni. On mora da me mazi i da bude romantična - rekla je ona i dodala da ima veoma konkretne ideje o tome kako želi da se njen budući dečko ponaša prema njoj.

Pored toga što treba da bude zabavan i da ima odličan smisao za hurmo, on mora da bude samouveren i da zrači istom energijom kao i ona.

Pored javnog ponašanja, Morija je dodala i nekoliko stvari o ponašanju u spavaćoj sobi, naime ona želi da njihov život iz zatvorenih vrata bude sjajan jer želi muškarca koji će znati da je "zadovolji".

Morija je podelila listu zahteva na TikToku, gde je od tada prikupila skoro 200.000 pregleda i izazvala burnu debatu među korisnicima društvenih medija.

Dok su neki bili oduševljeni njenom listom i smatraju da je većina zahteva "normalna", morali su da je pitaju šta će to ona raditi u vezi i dokazivati svom momku da ga voli - međutim, Morija i dalje nije odgovorila na ova pitanja.

Komentari (0)
Loading