Tinejdžerka je pronašla MAMINU odeću iz mladosti: Kad je shvatila koliko je OSKUDNA nije mogla da dođe sebi (VIDEO)

Ž. T. Vesti 24.11.2022 08:00 0

Mama je prokomentarisala da je prva haljina koju je njena ćerka izabrala da obuče slatko, iako je očito da više otkriva nego što pokriva

Tinejdžerka je pronašla MAMINU odeću iz mladosti: Kad je shvatila koliko je OSKUDNA nije mogla da dođe sebi (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Dok neke mame ne žele da njihove ćerke izlaze u oskudnoj odeći; jedna devojka je preokrenula tu tradiciju dovodeći u pitanje oskudnu odeću svoje mame iz tinejdžerskih dana.

TikTokerka Pejdž Pejić objavila je video na kojem se vidi kako isprobava odeću koja je nekada pripadala njenoj mami.


"Isprobavam staru odeću moje mame da vidim njenu reakciju", napisala je Kanađanka pored svog videa, koji je pregledan više od 2,9 miliona puta za nedelju dana. "O, to je slatko!", kaže njena mama kada je vidi u rupičastoj haljini. - Sećaš li se ovog? - pita ona svoju majku.

Printscreen/TikTok

 

„Naravno, sama sam to kupila!“. - A gde si to nosila? - pita devojka. „Pa nedeljom popodne u kupovinu namirnica!“, u šali odgovara mama. Kada je isprobala drugu odeću, devojčica je priznala da „nema pojma šta je to ni gde se o nosi“, a onda je njena majka uskočila u staru odeću i uparila triko sa rolerima.

"Nosila sam to kad sam voyila rolere!“, rekla je ona i oduševila TikTok korisnike. - Kako je tvoja mama kul... - napisao je jedan. "Kakva mačka!", dodao je prokomentarisala je druga osoba.

 
Komentari (0)
Loading