Nakon što se porodila saznala je JEZIVU istinu: Trebala je da se uda za NJEGA, a onda su stigle PORUKE koje su sve PROMENILE!

Vesti 14.03.2023 15:20 0

Ovo je ispovest od žene koja je prevarena samo dan nakon porođaja

Nakon što se porodila saznala je JEZIVU istinu: Trebala je da se uda za NJEGA, a onda su stigle PORUKE koje su sve PROMENILE!

Printscreen/Instagram

Ispovest 35-godišnje izneverene mame koja je samo dan nakon porođaja saznala da ju je suprug varao. Ono što je zanimljivo, istinu je saznala  zahvaljujući njegovoj ljubavnici i eksplicitnim fotografijama koje je dobila u inboks.

- Moj bivši verenik Leurej (37) je bio toliko romantičan da nisam imala pojma da ima aferu. Mislila sam da me obožava, da imamo vezu iz bajke, a on je bio u vezi sa komšinicom, započela je svoju ispovest Kler Barnes Northkot (35) iz Velike Britanije.

 

 

Kako je opisala, svet joj se u trenu srušio.

- Jedna od njegovih komšinica u Dominikanskoj Republici poslala na Fejsbuku fotografije na kojima su oboje polugoli. Napisala mi je da je spavala s njim sve vreme dok smo bili zajedno, ali nije mi htela ništa da govori dok ne rodim dete. Pitala sam svog verenika šta je to, očekujući da će biti šokiran njenim lažima, ali on je priznao da me vara - ispričala je Kler, koja je za njegovu aferu saznala samo dan nakon što se porodila.

 

 

- Samo dan nakon rođenja našeg prvog deteta saznala sam da ima drugu i da afera traje više od dve godine. Bila sam u šoku, mislila sam da je naš odnos predivan. Trebalo je da se venčamo za samo nekoliko meseci. Planirali smo bračni život – nastavila je. - Nisam mogla da zamislm ni u najluđim snovima da bi mogao to da mi uradi. Potpuno sam mu verovala. Čuli smo se putem video poziva i poruka nekoliko puta dnevno. Uvek mi je govorio da nema šta da krije. Čak mi je rekao da slobodno mogu da pogledam njegove poruke i društvene mreže kad god poželim, ali zapravo nije morao da koristi mobilni jer je ta žena živela u njegovom komšiluku - dodala je.

 

 

Kako kaže, nakon bolnog saznanja, otkazala je venčanje.

- Prevario je i mene i moju porodicu i prijatelje - zaključila je Kler koja je nakon tog teškog perioda, upoznala drugog muškarca sa kojim je danas u srećnoj vezi, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading