"Oduvek sam verovala da sam rođena kao ŽENA": Istinu sam SAZNALA sa 16 godina, nakon toga se SVE PROMENILO

Vesti 26.11.2022 13:55 0

Influenserka iz Melburna Blume, koja je odrasla misleći da je biološki žensko, saznala je od doktora da je interseksualna sa 16 godina.

"Oduvek sam verovala da sam rođena kao ŽENA":  Istinu sam SAZNALA sa 16 godina, nakon toga se SVE PROMENILO

Printscreen/Instagram

To znači da je rođena sa testisima u telu, prenosi Dejli star. Ove osobe se rađaju sa karakteristikama i muškog i ženskog pola, a prema podacima UN, 1,7 odsto svetske populacije se rađa sa ovim osobinama.

Ona sada podiže svest o retkom stanju, a u podkastu „Imam vesti za tebe“, takođe je govorila o „dilataciji“ kojoj je morala da se podvrgne da bi odnose učinila manje bolnim (nakon što je odlučila da je ne menja genitalije).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by blume (@blumekind_)

"Sad se dobro osećam"

 


"Nisam imala nikakve operacije, pa sam odlučila da zadržim polne žlezde. Rođena sam bez potpuno formirane vagine, mogu da idem na operaciju da to ispravim. Međutim, doktor mi je preporučio da ne idem na operaciju, već da idem kroz proces koji se zove dilatacija", rekao je Blume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by blume (@blumekind_)


Dilatacija je proces pokušaja stvaranja vagine. Iako je Blume rekla da je proces bio neprijatan, zadovoljna je rezultatima.

Druga manekenka je otkrila da je interseksualna osoba, a to je Hane Gabi Odiel. Rođena je sa nespuštenim testisima, koji su uklonjeni kada je imala deset godina nakon što su lekari upozorili da mogu izazvati rak.
 

 

Komentari (0)
Loading