Niko ne može da veruje da ona ima OVOLIKO godina: "Mislim da muškarci i dalje preferiraju mlađe žene, ali nemojte me zvati ‘starom’

Vesti 27.11.2022 12:30 0

Ova žena dokazuje da su godine definitivno samo broj

Niko ne može da veruje da ona ima OVOLIKO godina: "Mislim da muškarci i dalje preferiraju mlađe žene, ali nemojte me zvati ‘starom’

Printscreen/Instagram

Postoje žene koje dokazuju da seda kosa nije teret, već prelep dodatak koji svakoj ženi daje besprekoran šarm. Ova heroina to može da dokaže sopstvenim primerom.

Kerolin Labušer je poreklom iz Londona. Kao dete, otac ju je napustio, zbog čega se osećala nesigurno i razvila je strah od starenja. Majka dvoje dece provela je svoje dvadesete i tridesete osećajući se „beznačajnom“. Protiv znakova starenja se borila farbanjem kose koja je već počela da sedi.

 

 

-Odgojena sam da se ne gledam u ogledalo. Mislim da se nikada nisam osećala lepo – čak ni na dan venčanja. Kada sam bila mlađa i kada bi me kamera snimala, uvek bih se okretala - rekla je jednom prilikom.

- Nisam volela školu i napustila sam je sa 16. Upisala sam kurs kuvanja i kurs krojenja. Nisam imala bilo kakve planove za karijeru, samo sam želela da putujem, da se udam i imam porodicu - dodala je.

Ovaj osećaj beznađa i nesigurnosti je trajao dugo, ali je jednog dana Labušer dobila priliku da pogleda sebe novim očima.

 

 

U novembru 2017. njena ćerka Amelija, koja je tada imala 23 godine i radila kao model, rekla je da njen šef traži ambasadora sede kose. Ovo je bila velika prilika za majku. „Nisam bila model, ali sam bila seda“, priseća se Labušer.

Godinama nakon te srećne prilike, Labušer se nikada nije pokajala jer su se njene fotografije našle u britanskom izdanju magazina Vogue. Ona je tokom svojih četrdesetih i ranih pedesetih postala pomalo opsednuta mogućim načinima borbe protiv starenja. Farbala bi sedu kosu, koristila brendirane kreme protiv starenja i dobijala tretmane za lice, botoks i filere.

 

 

- Mislim da muškarci i dalje preferiraju mlađe žene. Privlačim pažnju, i to je izuzetno pozitivno, ali nemojte me zvati ‘starom’ - rekla je ona.

U svojoj biografiji na Instagramu, Labušer je napisala: „Sa 58 godina, ja sam osoba kakva sam oduvek bila, ali nikada nisam imala priliku da to i budem.“ Ponosi se svojom sedom kosom i svojim mladalačkim izgledom.

 

Komentari (0)
Loading