Pismo iz VOJSKE jednoj Ljilji je RAPSLAKALO Srbiju: "Pogledaj ovu sliku uvek kad ti je TEŠKO i tako ćeš naći svoj mir, tvoj Paja"

Vesti 30.11.2022 09:18 0

Devojka je na Tviteru objavila pismo svog dede koji je njenoj baki poslao pismo iz vojske i ganuo sve nas

Pismo iz VOJSKE jednoj Ljilji je RAPSLAKALO Srbiju: "Pogledaj ovu sliku uvek kad ti je TEŠKO i tako ćeš naći svoj mir, tvoj Paja"

printscreen/Tviter

Slika koju je poslao Paja svojoj Ljilji završila je na društvenim mrežama. Jedna devojka je objavila pismo i napisala "Bako, nedostaješ".

Na poleđini je bila jedna emotivna poruka u kojoj je Paja svojoj Ljilji pisao koliko mu nedostaje i koliko misli na nju - ali sa osećajem i merom, onako džentlmenski i ćisto kako su to nekada muškarci činili u svojim izjavama ljubavi.

"Ljiljo, neka ti ova slika zadrži u sećanju uvek dragi lik. Pogledaj je uvek kada se nađeš u teškoj situaciji i tada ćeš naći odgovor na sve. Znaćeš da te neizmerno voli jedan mali dečkić u sivo-maslinastoj uniformi.

Samo tvoj, Paja".

Pismo iz VOJSKE jednoj Ljilji je RAPSLAKALO Srbiju:

printscreen/Tviter

 

 

Komentari su se nanizali, a svi su bili razneženi porukom, emocijom i iskrenom ljubavlju koja se oseti dok se poruka čita.

- Predivno!

- Rasplakal sam se, 

- E to su bile poruke ljubavi, osećanja i podrške. Prelepa slika i jaka poruka! Ovo sad - ma znam kako ti je, ajde rešićemo je prosipanje, nazovi, mudrosti, bili su samo neki od odgovora koje su dirnuti pratioci ostavili ispod objave, a fotografija Paje i Ljilje, glavnih aktera ljubavnog pisma, koju je njihova unuka podelila dodatno je rasplakalo sve koji su tek tada stekli potpunu sliku jedne velike ljubavi.

 

Komentari (0)
Loading