Lomili su KREVETE, čuli su se UZDASI: Njihove "igre strasti" su mi zasmetale, požalila sam se KOMŠIJI, a onda mi je PRESELO

Vesti 30.11.2022 15:35 0

Žnea kaže d zvukovi koji su dopirali iz komšijskog stana uopšte nisu bili prijatni

Lomili su KREVETE, čuli su se UZDASI: Njihove "igre strasti" su mi zasmetale, požalila sam se KOMŠIJI, a onda mi je PRESELO

Printscreen/TikTok

Podelila je poruku koju je morala da pošalje svom komšiji na spratu iznad nje, tražeći od njega da utiša buku svog neprestanog vođenja ljubavi. Rouz je na Tik Toku objasnila da je njen komšinija tri meseca ispuštao sek*ualne zvukove i da joj je postalo teško da ih podnosi. Kako kaže, to nije bio normalan zvuk, već veoma naglašen i energičan.

Rekla je i da je pokušala da nežno pokuca na vrata njegovog stana i da ga suptilno zamoli da ćuti, a jednom je metlom udarila po plafonu, ali bezuspešno. Jednom prilikom pozvala je porodicu na nedeljni ručak, a njen komšija je iznenada započeo svoju glasnu igru. Predivno! Rouz je rekla na snimku.

Pokušala je da laže svoju porodicu da su to bili zvuci komšijske televizije, ali su oni brzo otišli. Onda se te noći to ponovilo, i do 23 sata, kada su rešili da da se treći put prepuste strastima, Rouz je bilo dosta i odlučila je da mu pošalje poruku. "Hej, ovo je prilično neprijatno, ali osećam da je došlo do tačke kada moram nešto da vam kažem. Poslednjih mesec i po dana slušamo vas kako se se*sate sve vreme. Imali smo goste ranije, a sada pokušavamo da spavamo, pa bismo vam bili zahvalni ako biste mogli da obratite više pažnje na nivo buke. Tačno smo ispod vas i zaista nam nije ugodno", napisala je ona u poruci.

 

Nedugo nakon što je poslala poruku, Rouz je dobila odgovor. "Tako mi je žao, pitao sam se da li se čujemo, ali sam mislio da bi bilo u redu da zatvorimo prozore i vrata. Definitivno ćemo biti obazriviji u budućnosti, žao mi je što je ovako ispalo." Generalno, ako čujete bilo kakvu buku od mene, muziku ili TV, glasne korake ili nešto drugo, javite mi i biću pažljiviji. Mislio sam da su podovi prilično debeli, ali izgleda ne tako debeli kao što sam se nadao. Još jednom moje izvinjenje."
Rouz je priznala da joj je nakon njegovog odgovora još neugodnije, a korisnicima koji su pogledali snimak situacija je bila urnebesna.

- Veoma sam zahvalan što živim u kući - napisao je jedan korisnik. - Da mi ovo neko kaže, odmah bih se odselio, a on zvuči tako ponosno! - dodao je drugi.

 
Komentari (0)
Loading