"Rekao mi je da će ceo dan provesti sa porodicom": Anđela je na BIZARAN način shvatila da je DEČKO vara, a onda je sve OBJAVILA

Vesti 02.12.2022 09:38 0

Primetila je odraz devojke u njegovim naočarima

devojka

Printscreen/TikTok

Nedavno je TikTok korisnica @angelaklaba na svom profilu podelila video u kome je pokazala kako je sasvim slučajno saznala da je dečko Džejms vara. Jednog dana ju je, kaže, nazvao i rekao da će ceo dan provesti na reci sa porodicom; a da bi potvrdio svoj alibi i pokazao joj da se dobro zabavlja, poslao joj je i fotografiju na kojoj pozira u kajaku; "spreman za rečne brzake..." Međutim, očigledno nije ni slutio da će ga otkriti jedna sitnica koju je primetila; tuđi odraz u naočarima.

Naime, Džejms na fotografiji naočare za sunce, pa je Anđela, da bi otkrila lažljivog dečka, samo zumirala fotografiju i odmah ugledala nepoznatu devojku kako sedi u Džejmsovom kajaku. U svom video snimku je rekla i da je Džejms, pošto je shvatio da je uhvaćen, prestao da joj odgovara na poruke i pozive, a kasnije je prevarena devojka snimila i prateći video u kojem kaže da joj je Džejms na kraju priznao da je varao.

@angelaxlaba how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays ♬ what the fuck was that - champagnemami
- Znala sam da me vara jer me nikada nije pozvao na reku sa sobom. A on je jednostavno bio previše zaslepljen da bi se setio odraza u naočarima – rekla je ona.

Njeni snimci su postali viralni i otvorili su raspravu na temu prevare u vezi, a mnogi su saosećali sa devojkom i komentarisali da joj takav neko ne treba. – Istina uvek izađe na videlo, ovoga puta zbog refleksije (dobra ideja, inače!) – prokomentarisao je jedan korisnik, prenosi Miror.
 
Komentari (0)
Loading