Pitali smo ekipu iz redakcije šta NIKADA ne bi oprostili PARTNERU: Postoji jedna MNOGO GORA stvar od prevare, a to ZASIGURNO nije ljubav

Vesti 05.12.2022 21:03 0

Ovako su naše kolege iz redakcije odgovorile na pitanje šta nikada ne bi oprostili partneru/ki

Pitali smo ekipu iz redakcije šta NIKADA ne bi oprostili PARTNERU: Postoji jedna MNOGO GORA stvar od prevare, a to ZASIGURNO nije ljubav

pixabay

Oproštaj je individualna stvar. Svako od nas nosi svoja iskustva i strahove. Obično nas iskustva iz pređašnjih veza trigeruju za neka buduća iskustva, pa iz tog razloga često unosimo u nove odnose i nove strahove.

S tim u vezi, svako od nas će biti gluv za različite stvari kada je oproštaj u pitanju. Ono što je za jedne ključno u vezi, drugi tome ne pridaju značaj. Tako da, ako iz našeg ugla pomislimo da je prevara nešto preko čega se ne prelazi u partnerskom odnosu, drugi o tome možda ni ne razmišljaju.

Budući da svi pravimo greške i da će partner pre ili kasnije uraditi nešto što nas može povrediti, važno je da znate koje su to stvari koje možete da oprostite i da odvojite one koje zaista nisu oprostive

Aleksandar (28) - Lenjost ne bih oprostio

Partnerki ne bih oprostio lenjost, tj ako bi je mrzelo da se pokrene, da uradi bilo šta. Naročito ako to otvoreno govori i ističe. Lenjost kod osobe utiče na sve sfere života. Ako je mrzi i nezainteresovana je da uradi nešto ili ode negde, mrzeće je da uradi i mnogo važnije stvari u životu gde se traži mnogo veća odgovornost.

Milan (33) - Emotivnu vezu sa nekim drugim

Emotivnu vezu sigurno ne bih oprostio. Za mene je to jako važno. Ako se moja partnerka veže za drugu osobu, to smatram prevarom. A ako bi bilo na jedno veče ili naprimer sa striperom na jednu na jednu noć, to ne znam da li bih oprostio. Nema mi preveliku važnost.

Ermin (22) - Ne bih oprostio da je bilo koji drugi znak osim Škorpija - Lav

Za mene je nedopustivo da partnerka nije Škorpija ili Lav jer ništa manje od toga ne priznajem. Zatim, ne bih oprostio nijednu osobinu koja nije vezana za osobinu Škorpije ili Lava. Tj. da je ograničena i površna, plitkoumna i da ne voli da putuje. Takođe, ne bih oprostio da nema novca, da ne voli lagodan život i da je seksualno nezainteresovana, pogotovo da nema vizionarsko razmišljanje.

Kristijana (30) - Manipulaciju ne bih oprostila

Nikada ne bih oprostila manipulaciju od strane partnera. Ne bih oprostila ni savete koji su upakovani kao "dobronamerni". Dakle, ako mi govori šta je dobro za mene, šta smem a šta ne, to mi je nedopustivo. Nisam idiot i mogu sama da donosim odluke a ne da to neko radi u moje ime.

Darko (26) - Laž i dvoličnost

 Ako partnerka konstantno nešto prećutkuje, onda muškarac može da posumnja da je spremna na veliku prevaru ili izdaju. Nije mi drago kad mi devojka jedno govori u lice, a sasvim drugo iza leđa. Ovakve postupke partneri jednostavno ne praštaju i često mogu dovesti do kraja veze.

Milica (31) - Prevaru

Partneru nikad ne bih oprostila prevaru. To je već nekako kliše. Ne bih mu oprostila generalno da me povredi i uradi nešto svesno znajući da ću se loše osećati. Tj. ako bih takve stvari nabrojala tu spadaju nasilničko ponašanje, vređanje.. Generalno, ne bih volela da mi se odnos sastoji iz ružnih stvari, ne bih se tu zadržavala.

Lana (32) - Zlostavljanje

Zlostavljanje, bilo da je fizičko ili psihičko, nikada ne bih oprostila partneru. Osoba koja je spremna da voljenoj osobi učini nešto nažao, je osoba koja treba da se leči, a to podrazumeva da sama preuzme odgovornost za svoje postupke i svoj život, bez partnerske podrške. To jednostavno nije ljubav i to niko ne treba da toleriše.

 

Komentari (0)
Loading