Zbog JEDNE stvari ŽENE ga stalno pitaju da li mu treba MAĆEHA: Evo zašto je 65-godišnji TATA popularniji od SINA

Vesti 06.12.2022 08:38 0

Iako ima 65 godina njegov otac je veoma aktivan i redovno trenira, a često zajedno prave video snimke u kojima vežbaju

Zbog JEDNE stvari ŽENE ga stalno pitaju da li mu treba MAĆEHA: Evo zašto je 65-godišnji TATA popularniji od SINA

Printscreen/TikTok

Jedan muškarac je poželeo da se pohvali svojim 65-godišnjim ocem, koji je u tako dobroj formi da neki kažu da je čak zgodniji od dvadesetogodišnjaka. Tiktoker pod korisničkim imenom @flagovi_trener objavio je snimak na kojem pokazuje svog zgodnog oca, piše The Sun.

U kratkom video snimku vidimo čoveka kako gleda u kameru i kaže „Imam stvarno zgodnog tatu“, a zatim pomera kameru kako bi pokazao svog tatu koji izlazi iz automobila. Ovaj 65-godišnjak je podigao donji deo svog džempera kako bi otkrio svoje zavidne trbušnjake. što je izazvalo opšte oduševljenje žena.

Naime, njegov otac je veoma aktivan i redovno trenira, a često zajedno snimaju spotove u kojima vežbaju ili rade neke zabavne stvari. Njihov cilj je da podstaknu i motivišu ljude da počnu da vežbaju, a sam njegov otac tvrdi da je to dokaz da nikada niste prestari za to. Ali ponekad njegovi postovi sa ocem imaju malo drugačiji efekat na korisnike društvenih medija nego što su zamišljali.

- Žene često ostavljaju komentare ispod mojih objava tipa: "Treba li ti maćeha?" Nekada mi je to bilo čudno, ali sada sam navikao, svestan sam  da mi je tata tako zgodan! - Rekao je.

 


 

Komentari (0)
Loading