Influenserka ima 42 GODINE i ne priznaje STARIJE muškarce: "Evo zašto su MLADI momci mnogo OZBILJNIJI"

Vesti 09.12.2022 21:45 0

Amanda voli da muškarci imaju specifičan izgled, tetovaže, mišiće i dobar smisao za oblačenje

Influenserka ima 42 GODINE i ne priznaje STARIJE muškarce: "Evo zašto su MLADI momci mnogo OZBILJNIJI"

Printscreen/Instagram

Influenserka i "lajf trener" Amanda (42) priznaje da je prilično izbirljiva kada je reč o zabavljanju i da nikada ne bi izlazila sa muškarcima svojih godina. Ona priznaje da joj je dosta ljubavnog života nakon što je tokom života imala pet veza, od kojih je svaka trajala pet godina, piše The Sun.

Kaže da sada više voli da se fokusira na zabavu i više voli da viđa muškarce koji su mnogo mlađi od nje. Dodaje i da joj mlađi muškarci šalju poruke na društvenim mrežama i zovu je na sastanke, a smatra da nema ništa loše u tome da se ne zamara zbog velike razlike u godinama. - Moraju da imaju vrlo specifičan izgled, moraju da imaju tetovaže i mišiće i dobar smisao za oblačenje. Nije neophodno da imaju smisao za humor, ali je poželjno. Više volim mlađe momke jer sam mlada u duši, ne bih sebi dala godine koje imam – objasnila je Amanda.

 Amanda takođe smatra da je važno da muškarci znaju da se udvaraju dami, i da budu verni. - Nekada ste bili srećni kada dobijete nečiji broj, ali sada idete u toalet i dok vas nema oni listaju Tinder. Odmah kažem momcima koji me kontaktiraju i lajkuju me da tražim nekoga sa kim bi dugo izlazila. Ali ne planiram ništa, volim da ide prirodno. Uvek na prvom sastanku kažem da volim da mi se momci udvaraju - rekla je ona. Takođe je dodala i da smatra da su muškarci njenih godina nezreli i neozbiljni, jer su je već nekoliko puta prevarili i da je to glavni razlog zašto izlasci sa njima ne dolaze u obzir.

 
Komentari (0)
Loading