SOFIJU muškarci debelo plaćaju da ih TUČE i DAVI: "Moj TATA je ponosan na MENE, svima priča šta RADIM"

Vesti 10.12.2022 13:16 1

Baca ih, podiže i demonstrira svoje rvačke pokrete

SOFIJU muškarci debelo plaćaju da ih TUČE i DAVI: "Moj TATA je ponosan na MENE, svima priča šta RADIM"

Printscreen/Instagram

Sofija Larisa Vajs (30) sebe opisuje kao „bivši glamur model“. Tvrdi da je opsednuta rvanjem, boksom i brazilskom džiu-džicuom, pa je odlučila da to unovči.

Kaže da dane provodi na strunjači u svojoj dnevnoj sobi u gradiću Barnsli u Velikoj Britaniji i redovno tuče muškarce na njoj, a oni uživaju i dobro je plaćaju.


- Dolaze mi iz celog sveta da ih prebijem. Žele da im dominiram rvačkim pokretima, davim ih dok se ne predaju i vole da ih udaraju u lice - opisala je svoju svakodnevicu.

- Imala sam momka iz Madrida koji je doleteo kod mene samo da ga udarim u lice. Pronašao je jeftin let i hotel i počastio se. Ja naplaćujem 500 funti po satu, a on je ostao dva sata.

Njen otac je ponosan na ono što radi, čak se svuda hvali time. - Moj tata misli da je super. On je sve ispričao ljudima na odmoru u Egiptu. Rekao je: "O da, moja ćerka baca muškarce i tako zarađuje za život", dodala je ona.

Sofija je počela da se bavi glamuroznim modelingom sa 19 godina. Otac ju je naveo da izgradi svoje telo kroz fitnes i borilačke veštine u periodu kada je prolazila kroz krizni period, imala je poremećaj u ishrani.
Većina klijenata je starija od 40 godina. Verujem da neki doživljavaju krizu srednjih godina, pa dolaze. Neki su u braku i to rade u tajnosti, dok su drugi slobodni momci koji se samo opuštaju - kaže Sofi, koja ima profil i na OnliFans, sajtu strogo rezervisanom za odrasle, gde je za mesec dana zaradila 11.000 funti, prenosi Daili Star.
Komentari (1)
Loading
Realno
10.12.2022 18:34

Nisu to muskarci uopste. Perverznjaci i pacijenti.