Ona ima 23, a njen dečko 57: Kupuje joj SKUPE poklone, ali ona tvrdi da je sa njim zbog JEDNE stvari, novac nije u pitanju

K.Ć. Vesti 13.12.2022 15:20 1

Brajtni Kvejl ima 23 godine. Ona je student i teži da bude model

Ona ima 23, a njen dečko 57: Kupuje joj SKUPE poklone, ali ona tvrdi da je sa njim zbog JEDNE stvari, novac nije u pitanju

Printscreen/TikTok

Za sada, međutim, svoje golo telo pokazuje samo na sajtovima sa sadržajem za odrasle. Ovako pokušava da zaradi za život. Istovremeno, 23-godišnjakinja ne mora previše da brine o novcu. 57-godišnji voljeni dečko sa zadovoljstvom sponzoriše sve njene hirove, piše Fakt.

Brajtni živi na Novom Zelandu. Studira, predaje ronjenje i pokušava da postane model. Svog sadašnjeg partnera, 57-godišnjeg Džejmsa , upoznala je pre godinu dana u kazinu. U intervjuu za "Dejli miror" ispričala je o njihovoj ljubavi. Iako je 36 godine razlike, a njen voljeni joj je kupio Porše, ona tvrdi da nije sa njim zbog njegovog novca. Ipak, priznaje da su pokloni lep „bonus” za ljubav.

Devojka je priznala da počeci njene veze sa muškarcem koji je duplo stariji od nje nisu bili laki. „Razlika u godinama je 35 godina i u početku nam je smetalo jer smo mislili da je to malo čudno“, rekla je ona.

"Imamo veoma jedinstvenu i iskrenu vezu i sada zapravo ne vidimo razliku u godinama, to više nije faktor u našoj vezi", dodala je ambiciozna manekenka.

Ova 23-godišnjakinja je objasnila da je odlučila da se poveže sa starijim muškarcem jer momci njenih godina nisu ispunili njena očekivanja. „Danas je nemoguće izlaziti sa mlađim muškarcima jer oni ne znaju kako da se ponašaju“, rekla je ona.

Par živi zajedno osam meseci. Brajtni je od njega dobila nakit, pomenuti porše, pribor za igranje kompjuterskih igrica i kompjuter. Ova 23-godišnjakinja ističe da i ona Džejmsu daruje poklone. Za rođendan mu je platila vožnju helikopterom.

Čovek još nije upoznao rođake svoje devojke, ali Brajtni se ne plaši njihove reakcije. Tvrdi da je njena majka veoma otvorena i da joj je najvažnija ćerkina sreća.

Brajtni je, međutim, povređena komentarima ljudi koji se rugaju njenoj vezi. Stranci ispod njenih objava na društvenim mrežama pišu da je sa Džejmsom samo zbog novca. Smeju se i što izgledaju kao unuka sa dedom. 

Komentari (1)
Loading
Don
13.12.2022 17:52

Ma nije uopste s njim zbog para i Porsea, taman posla...