Nina je DEBELA devojka koja voli svoje telo: Na društvenim mrežama je stalno vređaju jer predstavlja debljinu kao nešto što je GLAMUROZNO

Vesti 16.12.2022 11:29 1

Kaže da redovno vežba, ali da ne uspeva da skine kilograme. Ona i pored toga svoje telo obožava...

Nina je DEBELA devojka koja voli svoje telo: Na društvenim mrežama je stalno vređaju jer predstavlja debljinu kao nešto što je GLAMUROZNO

Printscreen/Instagram

Nina, koja je na društvenim mrežama poznata kao @therealbigsexy215), je šminkerka sa punim radnim vremenom, ali najviše pažnje privlači objavljivanjem svojih video snimaka na TikTok-u, prenosi. 

Nakon što je podelila video koji pokazuje svoju novu odeću, dobila je stotine komentara o svom izgledu. I uprkos tome što redovno vežba u pokušaju da skine kilograme, 35-godišnjakinja kaže da i dalje voli svoje veliko telo.

U vreme kada je imala najviše problema sa kilažom, Nina je imala 247 kilograma. Nina sada ima oko 205 kilograma, ali se nada da će na kraju pasti na 115 kilograma. Ali, iako želi da smrša, Nina se i dalje razmeće svojim oblinama i priznaje da je sigurna u svoju trenutnu veličinu. Međutim, oni koji je ne vole kažu  da pokušava da predstavi debljinu kao nešto glamurozno, ali ona kaže da to i nije baš tako.

 

I to ih ne sprečava da ostavljaju negativne komentare na njene objave, pri čemu je jedan korisnik čak rekao da Nina liči na Mišelina, maskotu kompanije za proizvodnju guma Mišelin.

„Ma ne... Nemaš ogledalo kod kuće?“, upitao je jedan korisnik na snimku, dok je drugi dodao: „Kako ne ostavljaš sluz iza sebe? Pa ti izgledaš kao goli puž!"
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
naivma
15.12.2022 18:49

Draga3 Nino, pa ti ides u dobrom pravcu,smanjujes kilazu. Moras imati profesionalnu pomoc za nacin ishrane i smanjenje kilaze. Ima jedna formula: vreme koje ti je bilo potrebno da dobokes te kilograme, isto to vreme je potrebmo da ih izgibis. Zato je greska brzo gubiti kilazu. Treba kombinovati tj. konzumirati hranu i pice sa manjim kalorijama i fizicku aktivnost. Hrana mora imati dovoljmo hranljivih materija tako da ti se ne poremeti metabolizam. Ne obracaj paznju na negativne komentare. Licno mislim da si veoma hrabra i iskrena osoba. Zelim ti svu srecu i ne odustaj ni za sta, vec istraj da dobijes dobro zdravlje i srecan zivot. Veliki pozdrav.💝👍🙋‍♀️💐