Dobila je poruku sa NEPOZNATOG broja da uradi DNK test: Kada je pozvala MAJKU rekla joj je nešto neočekivano, ceo ŽIVOT je bila laž!

Vesti 10.02.2023 20:30 0

Poruka sa nepoznatog broja je sve promenila

Dobila je poruku sa NEPOZNATOG broja da uradi DNK test: Kada je pozvala MAJKU rekla joj je nešto neočekivano, ceo ŽIVOT je bila laž!

Printscreen/TikTok

Lejn je TikTokerka koja je podelila priču o tome kao je ceo njen život ogromna laž. Zapravo poruka stranca je predložila da uradi DNK test, gde je ona bila u čudu jer nije znala o kome je reč. 

- Voleo bih da mogu da kažem, ali najbolje je da samo uradite test. Da li ste to već uradili test? - glasila je povratna poruka.

Lejnina prijateljica je mislila da treba da uradi test samo da vidi šta će se desiti. Lejn je odlučila da počne da razgovara sa nepoznatom osobom i rekla joj je da je već uradila DNK test. DNK test koji je uradila pokazao da je Engleskinja i Irkinja baš kao što je oduvek znala.

 

 

Ipak, osoba koja ju je kontaktirala otišla je korak dalje – napravila je lažni profil na Fejsbuku pa je nastavila da šalje poruke i Lejn i njenom mužu.

Lejnini roditelji su se razveli kada je imala devet godina i ona je ostala bliska sa svojom majkom, uprkos njenoj istoriji alkoholizma. Lejn je bila skeptična, pa je pozvala majku da je pita da li zna o čemu se radi.

Ono što nije očekivala jeste otvoreno priznanje da je imala aferu kada je bila na koledžu dok je bila sa njenim ocem. Lejn se šokirala jer joj je majka ceo život govorila kako je njen otac taj koji vara.

Majka joj je rekla da je taj dečko sumnjao da je otac njenog deteta, ali je ona to porekla i nastavila dalje.

 

 

Šest nedelja kasnije, Lejn je otkrila identitet svog pravog oca. Poslala je poruku čoveku koji sada živi u Kaliforniji, ali je poreklom iz Britanije. On joj je odgovorio da je znao da mu je ćerka, ali nije hteo da je kontaktira jer se plašio da će je povrediti.

Od otkrića DNK, Lejn je saznala da ima i dve male sestre. Otac joj je morski biolog, što je karijera koju je Lejn ozbiljno razmatrala pre nego što je upisala školu lepote. Bila je zapanjena koliko je fizički imala zajedničkog sa svojim ocem.

 

 

Ipak, prvi susret je bio loš. Nisu mogli da pronađu tele za razgovor i Lejn je bila jako povređena.

Posle određenog vremena je saznala da joj je poruku poslao njen rođak, tačnije sin brata njenog oca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading