Irina je uhapšena nakon što je ispred SVETINJE pozirala u gaćicama, a potom okačila na DRUŠTVENE MREŽE, a evo kolika kazna joj preti!

Vesti 31.10.2021 16:30 0

Zbog skandaloznih fotografija je sada uhapšena

Irina je uhapšena nakon što je ispred SVETINJE pozirala u gaćicama, a potom okačila na DRUŠTVENE MREŽE, a evo kolika kazna joj preti!

Shutterstock

 

Šokirana nacija u Rusiji ne prestaje da priča o Irini Volkovoj (31) koja je napravila provokativne fotovragije ispred katedrale Svetog Isaka, pa to okačila na društvene mreže.

- Policija u Sankt Peterburgu veruje da ova mlada žena ima nalog na Telegramu na kome naplaćuje pristup svojim eksplicitnim slikama i snimcima, a slika na kojoj joj je zadnjica gola ispred katedlare krši zakone protiv vređanja osećanja vernika - piše rusplt.ru.

Ovakav sličan zločin počinile su i Ruslana Bobiev i Asja Akimova. Oboje su sleli slike iz Tadžikistana sa seksi pozama ispred crkve Svetog Vasilija, simulirajući oralni se*s. Završile su iza rešetaka sa 10 meseci zatvora.

 

 

Kakva kazna sledi Ireni tek će se videti, a policija je saopštila da je Volkova uhapšena u subotu.

U katedrali Svetog Isaka, koja se sada uglavnom koristi kao muzej, redovno se održavaju verske službe, a kritičari Volkove kažu da bi vernici mogli da budu uvređeni provokativnim slikama, koje ona inače redovno postavlja na svoj Instagram profil.

Namerno vređanje verskih osećanja ljudi u javnom prostoru kažnjivo je u Rusiji do godinu dana zatvora, navodi RT.

Komentari (0)
Loading