Devojka otkrila NASILNIKA koji je GODINU dana maltretirao: Slali su njoj i njenom momku UŽASNE poruke, a u pitanju je ČLAN porodice

Vesti 16.12.2022 20:30 0

Žena iz Mičigena optužena je za uznemiravanje svoje ćerke i njenog momka na društvenim mrežama.

Depresija

Shutterstock

Kendra Licari (42) optužena je za po dve tačke za uhođenje maloletnika, dve tačke za korišćenje računara za izvršenje krivičnog dela i još jednu za ometanje pravde.

Prema istražiteljima FBI-ja, Licari je ciljala svoju ćerku i njenog dečka još od prošlog decembra i pokušala da prikrije svoj čin podnošenjem žalbe administraciji škole. Otprilike u to vreme, Licari je radila kao košarkaški trener za devojčice u školi i na kraju sezone je zamoljena da se ne vraća zbog promene trenera.

Zvaničnici školskog okruga rekli su da se maltretiranje preko interneta dogodilo van školskog kruga i da školski uređaji nisu korišćeni. Odlučili su da uključe lokalne vlasti da ispitaju slučaj pošto je uznemiravanje počelo početkom 2021. godine. Tužilac okruga Izabela Dejvid Barberi rekala je da je istraga bila intenzivna jer je Licari navodno koristila sleng kako bi izgledalo da je istih godina kao i njena ćerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

Nakon što su vlasti zaglavile bez drugih opcija, okrenule su se FBI-jevom odstupanju od kompjuterskog kriminala u aprilu i otkrile nekoliko meseci kasnije da veruju da je Licari umešana u maltretiranje putem interneta. Nadzornik Vilijam Čilman rekao je u saopštenju da su zvaničnici FBI uspeli da uđu u trag IP adresama koje su korišćene za slanje poruka njenoj ćerki.

Nakon što se majka suočila sa sajber uznemiravanjem, slomila se i potpuno priznala. Često je puštana pod optužbu, a i suočava se sa više optužbi koje uključuju korišćenje računara za izvršenje zločina, uhođenje maloletnika i ometanje pravde. Svaka tačka je petogodišnje krivično delo.

Međutim, nejasno je zašto je Licari počinila zločin, ali se očekuje da će se ona pojaviti pred sudom 29. decembra.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading