Uhvatio je devojku da šalje drugarima GOLIŠAVE fotke: Niko nije očekivao TAKVU njegovu reakciju

Lana Vidović Vesti 23.01.2022 19:50 0

Ovu situaciju nikako ne može da izbaci iz glave

Uhvatio je devojku da šalje drugarima GOLIŠAVE fotke: Niko nije očekivao TAKVU njegovu reakciju

Shutterstock

 

Anonimni muškarac odlučio je savet za vezu potraži kod psihoterapeutkinje Deidre Sanders koja odgovara na pisma poput njegovog putem britanskog portala The Sun. 

Kako je ispričao, otkrio je da njegova 23-godišnja devojka, s kojom je malo manje od dve godine, šalje provokativne fotografije i poruke svojim muškim prijateljima.

- Oduvek znam da su bliski i prihvatio sam to, ali kada sam ovo video i suočio je s tim poludela je i rekla da nemam pravo da je špijuniram - požalio se čuvenoj Deidre. 

Voli je, ali ne može da prestane da razmišlja o porukama koje je video, kao i da stvara razne scenarije u svojoj glavi. Devojka mu se izvinila, rekla da joj niko od tih muškaraca ne znači i obećala da se to neće ponavljati.


Ipak, nedavno je ponovno pogledao njen mobilni i video da radi iste stvari, samo s novim prijateljima.  Deidre mu je savetovala da prestane da proverava njen telefon.

- Možda igra na kartu ljubomore, ali ne, to ne smeš da prihvatiš. Reci joj kako se osećaš i da je to što radi na neki način prevara. Ako se to ponovi, reci da ćeš prekinuti vezu - bila je jasna Deidre. 

Komentari (0)
Loading