"Muž me je varao sa rođenom sestrom, pa je OŽENIO": Žena se požalila, pa priznala da se sad njih dvoje ljute na nju i to zbog mnogo manje stvari

Vesti 17.12.2022 17:30 0

Iako je to, kaže, bila neprijatna epizoda za celu njenu porodicu, svi su to nekako preboleli i više to ne pominju. Međutim, izbegava sestru i bivšeg kad god je to moguće.

tuga

Shutterstock

Žena je otišla na Reddit da podeli svoju neverovatnu priču i zatraži savet nakon što se njena sestra naljutila na nju. Razlog je, kaže, što nju i supruga nije pozvala na žurku povodom objave trudnoće; što bi u drugim okolnostima moglo da bude opravdano. Međutim, ovde je, piše ona, reč o dvostrukim standardima.

- Dakle, imam 37 godina i udata sam za Rajana (36). To je moj drugi brak nakon što je moj prvi prekinut upravo zbog pomenute sestre; sa kojom me je bivši muž prevario i na kraju oženio njom godinu dana nakon našeg razvoda. Naravno, nisu me pozvali na svadbu - rekla je ona.

Iako je to, kaže, bila neprijatna epizoda za celu njenu porodicu, svi su to nekako preboleli i više to ne pominju. Međutim, izbegava sestru i bivšeg kad god je to moguće.

- Nekoliko godina kasnije upoznala sam Rajana i u braku smo dve godine. Nedavno sam saznala da sam trudna i odlučila sam da napravim malu porodičnu zabavu sa našim roditeljima, njegovom sestrom i još nekoliko bliskih prijatelja. Moja sestra i bivši nisu pozvani - rekla je ona.

Sestra je, kaže, saznala za zabavu i napisala joj poruku da ju je "isključila iz porodice", te da će biti tetka detetu, što nije nebitno. - Pokušala sam da joj objasnim zašto nije pozvana i da želim prijatno porodično druženje, ali nije shvatila poentu, a i mama je stala na njenu stranu uz objašnjenje da "ne možemo zauvek da izbegavamo jedna drugu". Jesam li luda ili šta? – zaključila je svoju objavu, a korisnici Reddita su je uveravali da nije. – Rekla bih joj da, pošto je spavala sa mojim mužem, da nije ni deo moje porodice, očigledno si jako dobar čovek kad posle toga i razgovaraš sa njima – napisala joj je jedna žena, sa čime su se svi složili.
 

 

BONUS VIDEO

https://www.najzena.rs/poznati/vesti/37475/moje-srce-je-slomljeno-razbijeno-supruga-arijana-i-cerke-viktorija-i-virdzinija-su-se-dirljivim-porukama-oprostile-od-sinise-mihajlovica/vest#brid_cp_Brid_71203683
Komentari (0)
Loading