Dečak (12) izgleda kao da ima 60 godina: Zarobljen je u telu STARCA, on ima samo jednu želju koja SLAMA SRCA (VIDEO)

Vesti 07.01.2023 13:40 0

Dečak koji je zarobljen u telu starca izgleda višestruko starije, a zbog toga je neretko predmet ismevanja od strane vršnjaka

Dečak (12) izgleda kao da ima 60 godina: Zarobljen je u telu STARCA, on ima samo jednu želju koja SLAMA SRCA (VIDEO)

Printscreen/Youtube

 

Dečak po imenu Mohamed (12) rođen je u Siriji, a njegova životna priča krije bolnu istinu. Njegova porodica izbegla je od rata, a njega prati retka bolest. Naime, on pati od genetskog poremećaja, zbog kojeg izgleda višestruko starije.

Zbog specifičnog izgleda, Mohamed je često bio meta zadirkivanja od strane svojih vršnjaka, a gde god se pojavi privlači veliku pažnju. Dok mnogi imaju bezbroj želja, ovaj dečak ima samo jednu - "da bude lep".

 

 

- Želim da budem lep kao ostala deca i da idem u školu - rekao je Mohamed i kroz suze ispričao da druga deca neće da ga ostave na miru.

Njegova priča brzo je ugledala svetlost dana, te je raznežila mnoga srca. Priča je dospela i do Huseina Manavera, budućeg prvog muslimanskog astronauta iz Britanije, koji je poželeo da na bilo koji način pomogne malom Mohamedu.

- Čim sam ga video poželeo sam da mu budem blizak, da mu budem prijatelj na neki način. Poželeo sam da mu kažem koliko je poseban", rekao je Husein pre par godina i naglasio:

- Mohamedova priča nije samo priča o dečaku zarobljenom u telu starca već priča o imigrantima. Njegova porodica je izbegla iz Sirije u Tursku, oni nemaju pasoše i stoga ne mogu da se leče niti da saznaju od čega konkretno Mohamed boluje. Izbacili su ih iz stana jer nisu imali novca za kiriju. Jedva smo im pomogli.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading