Pitali smo Beograđane, a jedan odgovor nas je slatko NASMEJAO: Kako proslaviti Novu godinu uz MINIMALAN novac a da je ne provedete u krevetu?

Lana Vidović Vesti 19.12.2022 20:30 0

Umorni ste od preskupih provoda u novogodišnjoj noći? Želite da vidite nove prizore, nova mesta, upoznate nove ljude? Ispratite savete naših sugrađana

Pitali smo Beograđane, a jedan odgovor nas je slatko NASMEJAO: Kako proslaviti Novu godinu uz MINIMALAN novac a da je ne provedete u krevetu?

Shutterstock

 

Proslava Nove godine za svakoga predstavlja poseban događaj. Bilo da je volite, ili ne volite, ne možete reći da ste ravnodušni. Planiranje Nove godine za neke predstavlja veliko zadovoljstvo i zabavu, dok je za druge prava noćna mora. Mnogo je načina za proslavu ove magične večeri. Da li će to biti provod u restoranu, kafani, kućno okupljanje sa društvom ili proslava na Trgu, nije važno. Važno je da ste sa svojim voljenima i uživate u smehu i lepom društvu, ali i da ne potrošite basnoslovne novce zbog jedne večeri.

Pitali smo Beograđane, naše sugrađane, koja je po njima najbolja opcija za ekonomičnu ali prelepu proslavu Nove godine.

Milica (30)

- Nekako, što sam starija, više me vuče neka mirnija varijanta. Ako isključimo mogućnost dočeka u toplini doma, onda sam za šetnju po gradu, prestonica je puna raznih manifestacija na otvorenom, uz dobru hranu. A druga varijanta bi bila odlazak u neki drugi grad, koji je u blizini. Bez skupih haljina i cipela, topla jakna i rukavice i spremni ste

Miloš (26)

- Za doček Nove godine ne bi trebalo da je bitno gde se slavi, već u čijem društvu. Pozovite prijatelje ili rodbinu i budite s njima za doček. Nije vam potrebno mnogo novca, pomozite domaćinu ili neka gosti vama pomognu u smislu kupovine pića i spremanja hrane, a bićete zajedno na ulasku u Novu godinu. To je, valjda, najbitnije od svega, a ne skupoceni restorani, koncerti i slično.

Nenad (36)

- Povešću decu u grad, gde ćemo slušati Nućija i Vojaža, pogledati vatromet i najesti se šećerne vune.

Nina (24)

- Mnogi lokali daju last minut ponude gde se mogu naći i do upola manje cene. Na taj način ćete se lepo provesti, potrošiti manje novca i slušati omiljene izvođače.

Milan (30)

- Da rezervišu ranije dok restorani ne podignu cene. Kućna zurka sa prijateljima. Ili radno na poslu to je "najjeftinije".

Marko (33)

- Ako bih želeo jeftinije da prođem mislim da su mi ok opcije da odem kod nekih drugara na žurku. Ali dolazi u obzir i doček u nekom od trgova.

Aleksandar (28)

- Najjefnitije mogu da prođu tako što će odgledati bogat kulturno umetnički program na tv-u u vidu velikog narodnog veselja, uz dobre stare hitove narodne muzike. Idealno je ako su kod babe i dede pa uživaju zajedno sa njima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading