Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA: "Jezivo je, ko mi je ovo dopustio da nosim"

Vesti 21.12.2022 17:30 0

Svi su bili šokirani kad su videli njenu odeću

Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA: "Jezivo je, ko mi je ovo dopustio da nosim"

Printscreen/TikTok

Jasmina Čizvel se osvrnula na svoje fotografije sa venčanja od pre nekoliko godina i bila je zadivljena svojom odećom, i začuđena što joj je neko dozvolio da je nosi. Ona je otkrila da nije nosila tradicionalnu venčanicu, što je navelo njenih 16,3 miliona TikTok pratilaca da pogledaju šta je to ona obukla.

Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA:

Printscreen/TikTok

 

Naime, tokom obreda venčanja, preko suknje i gornjeg dela nosila je do poda svetlo ružičasti ogrtač. Gornji deo je bio beli kratki gornji deo sa dugim rukavima, a donji deo se sastojao od bele plisirane suknje koja je sezala ispod kolena. Uz sve to, suknja je imala ogroman dekolte sa srebrnim kaišem kao modnim dodatkom.

Objava je bila preplavljena komentarima.


- Ko mi je dao dozvolu da ovo nosim na venčanju? - napisala je u naslovu spota. Video je ubrzo postao viralan sa preko 2,5 miliona pregleda, a objava je bila preplavljena komentarima. - Morate da ponovite venčanje - napisao je jedan korisnik. „Ne mogu ni da shvatim šta je ovo odeća i šta se dešava“, našalio se drugi korisnik, dok je treći dodao: „Izgledaš kao da pripadaš sekti“.
Komentari (0)
Loading