Muž je varao godinama, pa je rešila mu se osveti: Ocenjuje IZGLED njegovih ljubavnica, a jedna joj je na ovaj način pomogla da ga uhvati na delu

Vesti 30.12.2022 09:45 0

Tvrdi da je prva žena svoju minđušu ostavila na šanku u njenom stanu i na tome joj je zahvalna

Muž je varao godinama, pa je rešila mu se osveti: Ocenjuje IZGLED njegovih ljubavnica, a jedna joj je na ovaj način pomogla da ga uhvati na delu

Printscreen/TikTok

Žena je otkrila da je muž vara, pa je odlučila da javno oceni izgled svake od njegovih ljubavnica. TikTok korisnik @hillari.zinks je objavila video dajući svakoj devojci ocenu od 1 do 10, prenosi NY Post. - Hajde da zajedno ocenimo devojke sa kojima me je bivši muž varao - rekla je Hilari na snimku.

Prva žena koju ocenjuje je osoba koju ne može da identifikuje, ali za koju tvrdi da joj je ostavila minđušu na šanku u njenom domu. Napisala je da je minđuša "prvi fizički dokaz" koji je našla da je muž vara.

- Mislim da je ova devojka verovatno videla da ima znakova da u kući živi žena ili devojka, pa mi je ostavila ovo kao upozorenje - dodala je ona. Prvoj devojci je dala 9 od 10 za znakove upozorenja, ali je oduzela jedan poen u slučaju da je ostavila minđušu samo da bi bila drska. Ona je dodala da joj je u svakom slučaju zahvalna što je to pustila, kao i da bi isto uradila kada bi posumnjala da čovek sa kojim je bila ima nekoga.

Zinks opisuje sledeću ženu kao „dragulj“ i kaže da je ona takođe prva devojka koju je zapravo uspela da pronađe i razgovara sa njom. - Kada sam razgovarala sa njom, bila je više nego voljna da mi kaže sve što je taj idiot uradio. Rekla mi je tačne datume i naziv hotela u kojem su se upoznali, pa sam pozvala hotel i glumila da sam pomoćnica bivšeg muža kako bih dobila račun za sobu - ispričala je ona. Dala je devojci ocenu 25 od 10.

Treća žena je opisana kao „ludo lepa“ i „izvan njegove lige“, ​​što je navelo Hilari da joj odmah da 20 od 10 samo na osnovu izgleda. Ona je dodala da je ova žena otišla usred noći, čim je shvatila da je oženjen.

Te tri žene bile su samo prvi deo. Zinks je kasnije podelila drugi video u kojem takođe kritikuje žene koje je njen bivši varao. Četvrtoj devojci je dala ocenu -12 od 10, jer je znala da je oženjen, ali je ipak odlučila da spava sa njim. – Razgovarala sam sa tom devojkom i objasnila joj da smo on i ja bili tek venčani u vreme kada je on bio sa njom i da nema razloga da vara osim činjenice da je ekstremna varalica. „Takođe sam joj rekla da kada spavamo sa oženjenim muškarcima, tim muškarcima dajemo moć da povrede svoje žene“, rekla je Zinks.

Nakon što su ona i žena razgovarale, žena se izvinila i priznala da nikada nije „na taj način razmišljala o tome“. Hilari je rekla da je devojka doživela veliku transformaciju i čak joj je slala poruke koje joj je bivši muž slao svaki put kada bi se vratio u njenu zemlju i bio na Tinderu. Zinks je zatim ažurirala svoj rezultat za nju na 50 od 10.

Sledeća žena je, prema njenim rečima, "kraljica lepote" i tvrdi da njen bivši nije uspeo ni da je prevari. Kada je pronašla devojku, rekla joj je šta se dešava, a potencijalna ljubavnica joj je čak pomogla da ga uhvati. U drugom video snimku, Zinks je objasnila kako je namestila svog bivšeg muža. Priznala je da je imala pristup čovekovom Tinder nalogu i da je sve vreme znala kada ju je varao. Tvrdi da je poslao poruke stotinama devojaka i pozvao ih u svoju hotelsku sobu. Navodno ga je videla kako šalje poruke ženi, koju je identifikovala kao Selin, i obratila joj se na Instagramu.


- Rekla sam joj da trenutno moj muž pokušava da me prevari sa njom i pitala je da li može da mi pomogne da ga uhvatimo jer planiram da ga ostavim. Devojka mi je odgovorila da hoće jer mrzi takve muškarce. Selin je "igrala sve svoje igrice" i navodno je snimala sve što joj je slao, uključujući i njegove pijane poruke i zahteve za golišave fotografije, kako bi Hilari to mogla da iskoristi tokom razvoda. Hilari i Selin su prijateljice od tada, iako Selin živi u drugoj državi. Selin je napravila snimak sebe koji se pojavljuje na kraju TikToka u kojem je rekla da je „tako uzbuđena što je tako uhvatila varalicu na delu“.
Komentari (0)
Loading