Pola GODINE je u vezi sa dečkom: "Upravo sam saznala da ima ćerku i da neće više DECE, ne znam šta da radim"

Vesti 30.12.2022 16:33 0

Kada sam ga pitala zašto mi to ranije nije rekao, odgovorio je: „Deca nam nikada ranije nisu bila tema“, dodajući da „On brine o svojim stvarima“...

tuga

Shutterstock

Moj dečko i ja smo zajedno šest meseci i sve je bilo odlično dok nisam nedavno spomenula decu, napisala je anonimna žena u pismu terapeutkinji i kolumnisti Miror-a Kolin Nolan. „Rekao je da ne želi više decu jer je sa 19 godina dobio dete koje skoro da ne viđa. Nikada ranije nije pomenuo da ima dete, a sada mislim kako sam bila slepa jer sam mislila da ga poynajem...“, objasnila je ona.

Dodaje da joj uopšte ne smeta što ima ćerku za koju nije znala, već što joj je trebalo šest meseci da joj kaže. "Ne mogu da podnesem tajne i laži i sada dovodim u pitanje celu našu vezu. Brinula sam se da mu možda nisam bila dovoljno važna da podeli tu informaciju sa mnom, ali sada se brinem da li je on zapravo hladan ili emocionalno nezreo“.

„Kada sam ga pitala zašto mi to ranije nije rekao, odgovorio je „Deca nam nikada ranije nisu bila tema”, dodajući da „Ona brine o svojim stvarima”... „Kako da unapredimo naše vezu kada krije tako veliku stvar?", upitala je ona. Rekao joj je i, dodaje, da je ćerku poslednji put video pre godinu dana na njen deseti rođendan i da nije u dobrim odnosima sa bivšom, njom. majko. „U šta sam se uvalila i da li da se izvučem iz toga? Ili preterujem?" upitala je ona.

- Ne možete baš da upoznate nekoga za šest meseci, a pitanje dece je za njega verovatno bolno - napisala je Kolin. "Možda mu je teško da se dogovori bilo šta sa bivšom ili ga je potpuno sprečila da vidi dete. Ako je tako, verovatno se oseća krivim zbog toga i nije želeo ništa da pomene kako ne biste mislili da je on loš i neodgovoran otac", rekla je ona.

Činjenica da on kaže da je to za njega "lična stvar", ističe Kolin, poručuje mu da je teško da priča o tome, jer se već jednom opekao. „Možda razmišlja šta će biti ako se ponovi i ako se ponovo nađe u situaciji da ima dete koje ne sme da vidi. “, objašnjava terapeut, dodajući da ako njihova veza bude napredovala, ona će se osećati sve sigurnije sa njom, a na kraju bi mogao da promeni mišljenje o deci.”

„Nije te lagao. Ovo je zaista bilo prvi put da ste uopšte spomenuli decu, pa pokušajte da imate malo više razumevanja i razgovarajte sa njim o tome. Samo ako razgovarate sa njim, zaista možete da ga bolje upoznate", zaključila je terapeutkinja.

Komentari (0)
Loading