Šokirala se kad je ugledala BEBU nakon porođaja: Doktori su se našli u čudu, nikada ništa slično nisu videli (VIDEO)

Vesti 31.03.2023 09:34 0

Majka je objasnila da se ovako nešto dogodi jednoj od 2000 rođenih beba

porođaj

Shutterstock

Jedna žena je bila zapanjena kada je otkrila da je njena beba rođena sa nekoliko potpuno izraslih zuba. Štaviše, ni osoblje bolnice nije moglo da veruje i rekli su joj da ovo nikada nisu videli kod novorođenčeta. TikTok korisnik Džordan Blos-Vilson podelio je svoje neobično iskustvo na svom profilu @jordanvilson_bloss, piše The Sun.

Džordan, koja živi sa svojim partnerom u Kanzas Sitiju, podelila je snimak na kome spava njen preslatki dečak. Međutim, kada ga je kamera uhvatila kako otvara usta da se nasmeši, videli su se njegovi mali zubi.


- Kada vam se beba rodi sa zubima i celo bolničko osoblje je u neverici jer ovo nikada nisu videli - napisala je Džordan u opisu snimka. Mama, čiji sin sada ima osam meseci, u opisu je dala više detalja, uključujući i koliko je ovakva stvar zaista retka. Tako je gledaocima snimka objasnila da se ovako nešto dešava jednoj od 2.000 rođenih beba.

Video, koji je postao viralan nakon što je pregledan više od 16,4 miliona puta, brzo je privukao pažnju mnogih korisnika. Mnogi su rekli da nikada nisu čuli za ovaj redak slučaj i da ne bi znali kako da reaguju ako im se to dogodi. - Nikada ranije nisam video ovo! - napisao je jedan korisnik. - Očekivao sam da budu jedva vidljivi, kao da su tek probili, a ne kao da su zubi odrasle osobe - prokomentarisao je drugi korisnik, na šta je Džordan odgovorio da su mu zubi izgledali tako veliki jer je bio veoma mali, ali da. sada su potpuno normalni. Međutim, bilo je i onih koji su se već susreli. "I ja sam rođen sa zubima. Zaista mi je zabavno i to uvek svima govorim."

 

Komentari (0)
Loading