Ana je frizuru platila 16.000 DINARA, a frizerka je uništila: Kosa joj je opadala u pramenovima, na temenu su joj ostale rupe sa crnim tačkama

Vesti 05.01.2023 11:05 0

Jedna TikTokerka nije mogla da veruje u kakvom stanju joj je bila kosa nakon što je napustila frizerski salon

Ana je frizuru platila 16.000 DINARA, a frizerka je uništila: Kosa joj je opadala u pramenovima, na temenu su joj ostale rupe sa crnim tačkama

Shutterstock

Čelsi Ana je u svom novom videu otkrila da joj je frizer "upropastio" kosu katastrofalnom bojom i frizurom.

"Kako su mi frizeri potpuno uništili kosu i opekli kožu glave, uši i vrat i još su mi naplatili 120 funti (nešto manje od 140 evra)“, istakla je Čelsi, a zatim ispričala kroz šta je sve prošla dok se frizirala.


"Agresivno su mi nanosili izbeljivač kroz kosu i po ušima i vratu. Kosa je počela da gori, ali niko nije mario. Tri puta su me izbeljivali i kao rezultat toga dobila sam svrbež vlasišta, koji se ubrzo pogoršao", rekla je Čelsi. 

 


"Spalili su mi uši i vrat"

 

 

"Kosa mi je opadala kada su je oprali i bila je crvena. Žalila sam se da mi šiške ne izgledaju onako kako sam želela sa fotografije koju sam im pokazala, a onda su mi agresivno odsekli još više kose. Negovala sam i pazila kosu, a oni su je uništili za par sati.Takođe, opekli su mi uši i vrat, a izbeljivač mi je na nekim mestima spalio kosu do korena i ostavio rupe sa crnim tačkama", otkrila je Čelsi. 

Njen video je privukao  veliku pažnju i pogledalo ga je preko 1,3 miliona ljudi, a u komentarima su se pojavile brojne reakcije pratilaca. „O moj Bože, ovo je tako grozno, tako mi je žao što ti se ovo dogodilo!“, „Isto mi se desilo pre tri godine. Još uvek sam traumatizovano“, „To je užasno! Nadam se da si dobro“, rekli su joj.

Komentari (0)
Loading