Devojka morala na HITAN put van zemlje, dečka i mamu ostavila SAME u stanu: Kada se vratila zatekao je ŠOK i razočarenje, ali tu nije bio KRAJ

Vesti 06.01.2023 13:00 0

Ispovest Amerikanke Vanese pomera granice mogućeg i mnoge je ostavila bez reči.

Devojka morala na HITAN put van zemlje, dečka i mamu ostavila SAME u stanu: Kada se vratila zatekao je ŠOK i razočarenje, ali tu nije bio KRAJ

Printscreen/TikTok

Život piše romane, možda i ne tako lepe, sa srećnim krajem, ali definitivno da se kroz vreme isprepletu, triler, romantika, horor i drama. 

Priča koju je Vanesa podelila na svom TikToku situaciju koja je zadesila, te mnoge ostavila u šoku. 

Prema njenim rečima, kada je otišla na put u Meksiko ostavila je majku sa svojim partnerom Džonom. U jednom trenutku su je dočekale jezive vesti - njena majka je zatrudnela sa njenim dečkom.

- Nisam mogla da verujem kad mi je priznala šta su uradili - ispričala je Vanesa u potresnom TikTok videu. 

Naime, nakon što je na snagu stupila zabrana abortusa u Americi, Vanesa je iz Meksika s putovanja nazvala bliske ženske osobe da proveri da li su dobro. Majka joj je uznemireno plakala, ali Vanesa je mislila da je to normalna reakcija na takvu vest.

 

@julesv0923 Daily reminder: save your energy and let karma get them. #fyp #broken #heartbreak #cheater #family ♬ Get You The Moon - Kina

 

 

Nakon dva dana, ona se ponovo čula s mamom koja je bila još uznemirenija, pa ju je naterala da joj kaže šta se događa

- Šokirano sam je pitala da mi ponovi, a ona mi je samo rekla da je dete Džonovo - istakla je Vanesa.

Ona se vratila ranije iz Meksika kako bi se odselila iz stana gde je živela s dečkom, ali svoje stvari nije uspela da pronađe.

@julesv0923 Story time on how I found out my mom and boyfriend were sleeping together #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime ♬ you broke me first - Tate McRae

 

- Sklonio mi je odeću da bi me naterao da razgovaram s njim. Rekla sam mu da mi sve vrati inače ću ga prijaviti policiji. I njega i majku sam blokirala na svim društvenim mrežama i nismo više ni u kakvom kontaktu. Odselila sam se i pokušaću da se oporavim od svega - naglasila je nesrećna žena.

Nakon što je ispričala svoju priču na društvenim mrežama rekla je da su joj se javile brojne žene koje su se zabavljale s njenim dečkom dok su bili zajedno, kao i da nisu bile svesne da je on zauzet. Jedna je čak bila i u vezi s njim. 

 

 

Vanessu su mnogi na društvenim mrežama upitali da li se osvetila mami i bivšem, ali ona je rekla da smatra da nije na njoj da im sve osvećuje, već da će karma odraditi svoje.

- Ne dajte da vam iko uništi vašu dobrotu, mir i blagostanje - napisala je.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading