Dečak (12) završio na hitnoj OPERACIJI nakon što je ovaj predmet gurnuo u uretru do bešike

Vesti 08.01.2023 13:10 0

Dvanaestogodišnji dečak iz Kine će verovatno pamtiti ovaj eksperiment do kraja života. I neće biti prijatno sećanje

Dečak (12) završio na hitnoj OPERACIJI nakon što je ovaj predmet gurnuo u uretru do bešike

Shutterstock

Tinejdžer je ubacio toplometar u uretru. Ubacio ga je toliko duboko da je ušao u bešiku. Toplomer se zaglavio u dečakovom telu, zadajući mu devet sati strašnog bola. Operacija je bila neophodna.

Dvanaestogodišnji dečak iz Kine prebačen je u bolnicu nakon veoma lošeg eksperimenta. Dvanaestogodišnji dečak je devet sati imao strašne bolove nakon što je ubacio toplomer u penis dok je masturbirao.

Rendgenski snimci su pokazali da je predmet ubačen toliko duboko u uretru da je ušao u dečakovu bešiku i tamo se zaglavio. Lekari su strahovali da bi izvlačenje termometra moglo da ošteti dečakov penis.

Zbog toga su se odlučili za laparoskopsku operaciju. Operacija je uspela i hirurzi su pacijentkinji uklonili termometar iz bešike.

Lekari kažu da je došlo do "dramatičnog povećanja" broja muškaraca koji pate od urinarnih problema jer "povećavaju seksualnu aktivnost i poboljšavaju svoje seksualno iskustvo" ubacivanjem predmeta u otvor penisa.

Lekari upozoravaju da ovakva praksa može da ošteti osetljivo tkivo uretre koje oslobađa mokraću i spermu. Ovo može dovesti do nedostatka kontrole bešike i infekcije. U najgorem slučaju, osetljivo tkivo u penisu i uretri može zahtevati operaciju ili implantaciju.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading