"Uhvatio sam SUPRUGU sa komšijinim sinom na delu": Razočarani muškarac sada traži savet da sačuva BRAK

Vesti 11.01.2023 14:49 0

Iako je afera zvanično okončana, povređeni muškarac kaže da više ne može da veruje svojoj ženi

"Uhvatio sam SUPRUGU sa komšijinim sinom na delu": Razočarani muškarac sada traži savet da sačuva BRAK

Shutterstock

- Uhvatio sam svoju ženu u intimnom odnosu sa sinom našeg komšije. Ja sam muškarac od 38 godina, a moja žena ima 36 godina. U braku smo dve godine, ali već pet godina živimo zajedno. Komšije su u pedesetim godinama i dobro se slažemo. Njihov sin ima 19 godina i uvek je bio tih, jedva sam ga primetio - napisao je jedan čovek za The Sun.

Studirao je informatiku, pa je, kada je njegova žena imala problema sa laptopom, predložio je da ga zamoli da ga pogleda. Došla je kući posle pola sata i rekla da je ostavila laptop. Sledeće nedelje ju je pozvao i ona je otišla po njega. Vratila se rekavši da on još ima posla i iako je izgledala pomalo zbunjeno, on nije razmišljao o tome.


– Tri noći kasnije moja žena je ponovo dobila poruku od tog momka. Njegovi roditelji su bili na odmoru. Komšija me je zamolila da pazim na kuću dok njih nema, pa kada se žena nije vratila posle sat vremena, svratio sam samo da se uverim da je sve u redu. Ušao sam kroz njihovu baštensku kapiju. Bacio sam pogled u dnevnu sobu i video svoju ženu kako sedi u njoj. Prestravljen, vratio sam se kući i seo za kuhinjski sto sa glavom u rukama. Afera je sada završena. Pokušavamo da vratimo našu vezu na pravi put, ali kako da joj verujem? Potpuno me je ponizila – nastavio je.

– Ako želite da se oporavite od ove izdaje, biće potrebno neko vreme. Ne potcenjujte koliki je bio šok pronaći svoju ženu sa ovim tipom. Razgovaraj sa njom ponovo. Recite da je volite, ali želite da znate zašto je neko drugi toliko privlači. Pitajte je kako se oseća prema vašem zajedničkom životu i vašem seksualnom životu i da li je ispunjen i zabavan. Ako oboje želite da popravite svoj brak, ona će morati naporno da radi da povrati svoje poverenje i oboje morate biti iskreni u pogledu promena koje su vam potrebne, odgovorila je Deidre.

Komentari (0)
Loading