Dopustila sam MUŽU da ima ljubavnicu: To je bila moja najbolja prijateljica Sara, zahvaljujući njoj sam sačuvala brak

Vesti 13.01.2023 12:20 0

Sada tvrdi da je zahvalna što se sve izdešavalo na ovaj način, uprkos činjenici da je Sara bila jedna od njenih najboljih prijateljica

Dopustila sam MUŽU da ima ljubavnicu: To je bila moja najbolja prijateljica Sara, zahvaljujući njoj sam sačuvala brak

Shutterstock

Privlačnost između Sare i Džejsona bila je očigledna, i sve dok su svi bili iskreni i igrali se po pravilima, ona je zaključila da je bolje da ga pusti da pokuša nešto ludo, potpuno otkriveno, nego kasnije u tajnosti.

Gotovo je nemoguće postaviti pravila da vaš muž izlazi sa nekim od vaših prijatelja! Međutim, svako malo bi bilo neverovatnih trenutaka u kojima bi Džejsona videla na potpuno drugačiji način. Shvatila je koliko je srećna što ima ne samo devojku, već i ženu. Sada kada je prošlo neko vreme i kada je njena prijateljica Sara postala nečija žena, mogla je da se osvrne na lekcije koje je naučila iz šest emocionalno nabijenih meseci koje su njen muž i prijateljica proveli zajedno. U stvari, kaže ona, zahvalna je što je Sara ušla u njihove živote i sve zabrljala, tako da su Džejson i ona mogli da počnu ispočetka i poprave ono što ranije nije funkcionisalo, prenosi Your Tango.

 

Evo šta je naučila


1. Toliko se zaglavila u ulozi supruge da je zaboravila kako da bude dobra devojka

Jednog jutra njih dvoje su se petljali po kuhinji pripremajući doručak. Gledajući ih, shvatila je da je negde u poslednjih 20 godina zaboravila kako se ponaša nečija devojka. Toliko se marljivo bacila na svoju ulogu supruge, majke, kuvarice, organizatorke i pomagačice da je zaboravila kakav je osećaj. Sedamnaest godina braka i još uvek dobija leptiriće kada na kraju dana čuje kako se njegov ključ okreće na vratima, ali iz nekog razloga ne reaguje na to. Umesto da ostane u kolotečini rutine, sledila je Sarin trag i počela da tretira svog muža više kao svog dečka. Bilo joj je zabavno da se ponovo zaljubi u njega.


2. Postoji nešto divno u isprobavanju novih stvari

Sara je volela da radi stvari u kojima ona nije posebno uživala. Volela je čudne filmove, živu muziku, začinjenu hranu i uvek je bila spremna da izbaci Džejsona iz njegove zone udobnosti. Naterala ga je da ide na čas salse, naučila ga da voli vino i čak ga je ubedila da se oblači malo elegantnije. Džejson se opustio kada je bio sa Sarom, i to mu je pomoglo da se opusti dodatno i da mu bude prijatnije dok pokušava nove stvari sa njom. Ako ga ples salse nije ubio, sigurno neće ni nekoliko časova plesa sa ženom. Takođe, Sara je bila u stanju i voljna da uradi nekoliko seksualnih stvari koje ona nije mogla ili nije htela da uradi. Osećala se oslobođenom velike krivice kada je Džejson mogao da doživi stvari koje je video ili čuo samo u filmovima za odrasle


3. Brak ima potencijal da bude nešto lepo

Sara je bila prelepa. Ona je bila tip devojke o kojoj dečaci pišu pesme, a devojčice je ogovaraju. Njena lista potencijalnih udvarača bila je duga, ali umesto da nastavi vezu sa jednim od njih, odlučila je da provodi vreme sa svojim mužem. Ne samo da je ovo učinilo neverovatne stvari za Džejsonovo samopouzdanje, već je prekinulo Sarin krug 'loših' momaka. Volela je koliko se bezbedno i udobno osećala sa Džejsonom. Dok je bila svedok njihovog braka i svakodnevnog života, to joj je pokazalo šta brak može da bude i o kojim kvalitetima muškarac treba da povede računa u dugoj vezi.


.



 

Komentari (0)
Loading