On je MUŠKA POSLOVNA PRATNJA: Nedeljno zarađuje BASNOSLOVNU sumu, ono što žene najčešće traže, muškarci ne mogu ni da ZAMISLE

Vesti 13.01.2023 17:30 1

Rajan Džejms iz Sidneja izlazi sa ženama i dobro je plaćen za to. Verovatno ste pogodili koje je njegovo zanimanje. On je muška poslovna pratnja

On je MUŠKA POSLOVNA PRATNJA: Nedeljno zarađuje BASNOSLOVNU sumu, ono što žene najčešće traže, muškarci ne mogu ni da ZAMISLE

Printscreen/Instagram

 

Svoj posao radi odlično, a otkrio je i šta sve žene koje ga plaćaju traže od njega.


U zavisnosti od zahteva, cenovnik njegovih usluga kreće se od minimalno 300 evra do 5.000 evra. On se oglašava na sajtu i ima „pune ruke posla“.

- To može biti samo pratnja na žurci, ali i ceo vikend sa iskustvom koje ja zovem "50 nijansi sive", kaže Džejms, koji se viđa sa ženama svih uzrasta. On objašnjava da za razliku od mnogih muškaraca koji usluge eskort dama koriste isključivo za veze, sa ženama to nije slučaj.
 


- Nije da ne žele, sigurno ne, ali hoće celu priču, pravo iskustvo, a ne samu mehaniku - objašnjava on. Njegova najmlađa klijentica imala je 20 godina i želela je da ona prva bude neko ko će biti nežan i ostaviti lepe uspomene, jer su mnogi njeni prijatelji imali traume zbog bola i nedostatka uživanja u činu.

Veliki broj žena koje plaćaju njegove usluge su udate i dodaje da im je najčešća primedba da im partneri nisu dovoljno spontani, prebrzo završavaju i da premalo obraćaju pažnju na oralnu stimulaciju.

- Jedna od najčešćih fantazija žena je da budu dominirane, samo mali deo njih voli suprotno. Zato radim lagano vezivanje i tretiram ih kao Kristijana Greja – ali bez udaraca, objašnjava Džejms.

Kao najbolju predigru navodi šaputanje šta će raditi kasnije za večerom, uz čašu vina u punom restoranu. Dodiri ispod stola po kolenima, poljupci u vrat i strastveni „napad” u liftu koji svakog trenutka može da se otvori nešto je što će najviše oduševiti.

On savetuje muškarce da se prilagode svojim damama ako žele da ih bolje zadovolje, jer će se to višestruko isplatiti.
 

Na njegovoj internet stranici piše da "'luksuzni večernji sastanak" naplaćuje 3.500 dolara - za šest sati "opuštanja i užitka", a 4.500 dolara za noćnu zabavu sa doručkom.

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
Tarot bejb
13.01.2023 19:20

Napokon!