Bio je ubeđen da mu brat spava sa ŽENOM: "Na našem venčanju mi se upalio CRVENI ALARM ", evo šta je uradio!

Vesti 14.01.2023 09:00 0

Mladić se požalio na ženu, ubeđen je da ima intimne odnose sa svojim deverom, odnosno njegovim bratom

Bio je ubeđen da mu brat spava sa ŽENOM: "Na našem venčanju mi se upalio CRVENI ALARM ", evo šta je uradio!

Shutterstock

 

Nezadovoljni mladoženja obratio se britanskim medijima i zatražio savet od njihove kolumnistkinje, psihološkinje Džejn zbog jedne vrlo delikatne situacije. Kako kaže, posumnjao je da njegov brat i njegova žena imaju aferu, a evo šta ih odalo preljubu...

"Na dan našeg venčanja moj brat je tako strastveno poljubio moju mladu da sam bio ubeđen da su zaljubljeni. Rekao sam im šta mislim, ali su mi rekli da sam lud. Na našem medenom mesecu, ona je većinu vremena provela  gledajući u telefon i smešeći se. Pre tri godine brat se preselio u Dubai zbog posla, a ona je bila prilično ljuta zbog toga. Opet sam je optužio da je u vezi sa njim, međutim negirala je", ispričao je ovaj momak. A onda i otkrio da njegove sumnje nisu bile bezrazložne. Konačno je imao dokaz da njegova žena ima intimne odnose sa deverom. 

"Nedavno sam i uhvatio kako se sek*aju na zadnjem sedištu njegovog automobila i istina je konačno izašla na videlo. Imaju intimne odnose već godinama. Sve je počelo nekoliko nedelja nakon što sam je doveo kući da upozna naše roditelje. Ona sada kaže da joj je žao i da je sramota da me pogleda u oči. Šta sam uradio da zaslužim ovo?", zavapio je u pismu ovaj mladić. 

Psihološkinja nije imala ništa drugo da mu pruži sem utehe zbog cele situacije. Po njenim rečima, ova veza ne zavređuje da se spasi."Veoma je tužno, ali vaš brak je bio osuđen na propast od samog početka. Ne znam iz kog razloga se žena udala za vas znajući da je zaljubljena u vašeg rođenog brata. Ova veza nema budućnost!, rekla je. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading