Ispovest srpskog KAMIONDŽIJE koja vraća veru u ljude: "Svaki put kada vozim turu ka Mađarskoj, prolazim pored jedne kuće"

Vesti 06.11.2021 19:03 0

Ponekad je potrebno sasvim malo

Ispovest srpskog KAMIONDŽIJE koja vraća veru u ljude: "Svaki put kada vozim turu ka Mađarskoj, prolazim pored jedne kuće"

pixabay

Nedavno je na popularnom sajtu za ispovesti osvanula objava jednog našeg Kamiondžije, koji prosto nije mogao da odoli jednom dečaku i da mu malim gestom ulepša dan.

Kako i sam anonimni muškarac otkriva, već neko vreme "poznaje" jednog dečaka sa Dunovim sindromom koji uvek biva oduševljen automobilima i kamionim - a pošto se uverio u ovu tvrdnju rešio je da ga iznenadi malim gestom!

- Kamiondžija sam. Svaki put kada vozim turu ka Mađarskoj, prolazim pored jedne kuće u kojoj stanuje dečak koji ima Daunov sindrom. Često stoji na terasi kuće, i maše ka vozilima. Svaki put kada ga vidim ja pritisnem trubu. Jednog dan odlučio sam da ga iznenadim, kupim onaj dečiji automobil na akumulator i kada sam stigao do njegove kuće tu napravim veliki zastoj, izađem iz kamiona i iz prikolice iznesem automobil. Dolazim ispred kuće njegovi već izašli napolje i grle me. Ljudi moji suza je bilo na sve strane. Dečak je došao do mene zagrlio me i zahvalio se, pa je otrčao do sobe i doneo mi crtež kamiona. Mališan je bio jako srećan, a srećan sam i ja. Ponekad je potrebno sasvim malo - napisao je muškarac, a njegova ispovest je raznežila mnoge.

"Svaka čast kolega", "Ja sam iz Subotice i znam gde živi taj dečak, suprug i ja kad idemo u Mađarsku takođe mu trubnemo, jako se obraduje", "Mala stvar za tebe, ogromna za njega, bravo ljudino", samo su neki od komenatar ispod ove ispovesti.

Komentari (0)
Loading