Porodila se sama u toaletu svoje kuće: "Sve se brzo odigrala i sama sam prihvatila bebu, ali to nije ono što me je najviše iznenadilo"

Vesti 17.01.2023 08:42 0

Porođaj je trajao samo 50 minuta, ali to nije nešto što je posebno iznenadilo ovu ženu kojoj je ovo bio sedmi put da se porađa

beba

Shutterstock

„Uhvatila sam svoju bebu sama u toaletu posle 50-minutnog porođaja“, napisala je na vrhu snimka koji je pokazao njeno lice dok je njen muž snimao. "I tada smo otkrili da je to bila naša prva devojčica posle 6 dečaka."

Ariel je opisala svoje iskustvo ovako: „Razgovarajte o najvećem šoku u vašem životu! „Od iznenadnog porođaja u toaletu, do saznanja da je to naša prva devojčica, prenosi The Sun.

Ljudi su brzo prokomentarisali snimak: " „Nije da sam prvi put trudna, ali sada se plašim da odem u toalet“, dodao je drugi. "Ti si uarila ovo?" , a treća osoba je dodala da su mame koje uhvate svoje bebe su različite vrste. "Zaista, to je neverovatno."

Porodila se sama u toaletu svoje kuće:

Printscreen/TikTok

 

Ono što je posebno začudilo pratioce je podatak da je beba bila teška čitavih 4 kilograma. Bilo je žena koje su zadivljene komentarisale da su zbog iste činjenice bile prinuđene da idu na carski rez.

Komentari (0)
Loading